Skadesupdate: Boulahrouz, Albrechtsen og Verbist

05.03.2014 12:47

Allerede midt i første halvleg af søndagens 1-0-sejr i Randers havde cheftræner Thomas foretaget to udskiftninger. Både Khalid Boulahrouz og Martin Albrechtsen var således så uheldige at blive ramt af skader i begyndelsen af opgøret.

Nedenfor giver brondby.com en skadesupdate på de to midterforsvarere og målmand Bram Verbist, som kom til skade i Reserveligaen forrige mandag.

- Martin Albrechtsen blev ramt af en forstrækning i baglåret. Det forventes, at han kan begynde at løbe igen inden for en uge.

- Khalid Boulahrouz har tidligere haft problemer med den ene læg, men i søndagens opgør mod Randers FC var det den anden, som blev ramt af en forstrækning. Hollænderen er efterfølgende blevet scannet, og scanningen viste, at der er en hævelse, men ingen alvorlig muskelskade. Det forventes, at Boulahrouz kan begynde at løbe inden for en uge.

- Bram Verbist blev mandag opereret for en beskadiget menisk. Operationen var vellykket, og det forventes, at den belgiske keeper vil være ude i fire til otte uger.