Antipas jagter en plads i startopstillingen

05.12.2013 09:45

Quincy Antipas var en central figur i forårets Superligaoverlevelse, og han har været en af de første på holdkortet i sine foreløbig 15 måneder som Brøndby-spiller.

I forrige runde spillede Antipas 90 minutter og lavede en assist med hælen til Martin Ørnskovs afgørende 1-0-scoring mod FC Midtjylland - den tredje af slagsen fra den 29-årige offensivspillers fødder i dette efterår. I den efterfølgende kamp mod FC København måtte han imidlertid tage plads på bænken.

Antipas kæmper for at komme tilbage i den blågule start-11'er, men respekterer også, når cheftræner Thomas Frank vælger anderledes.

Det siger noget om truppens bredde og kvalitet

- Jeg har ikke præsteret mit bedste på det seneste, og de andre har spillet rigtig godt, så træneren valgte, at jeg måtte starte ude denne gang. Jeg anerkender de andre spilleres præstationer, og jeg må bare arbejde hårdt og levere mere for at komme tilbage i startopstillingen. Konkurrencen er skærpet, og sådan skal det også være i Brøndby, siger Quincy Antipas og tilføjer:

- Det siger også noget om truppens nuværende bredde og kvalitet. Alex (Alexander Szymanowski, red.) og Hasani er kommet ind som offensive forstærkninger på kanterne, og de har leveret - blot for at nævne et par eksempler. Vi har fået bygget på, og der er rigtig mange, der byder ind med toppræstationer.

- Jeg har ikke ændret mig. Jeg arbejder stadig hårdt, og når træneren får brug for mig, vil jeg være klar. Man vil altid spille, men det nytter ikke noget at kigge negativt på, at andre gør det godt. Træneren tager en beslutning ud fra, hvad han vurderer som den bedste løsning på den pågældende dag, og det må man respektere. Han kan kun vælge 11 spillere, og sådan er det.

- Man bliver bare nødt til at arbejde videre, og man kan hele tiden lære. Det gælder, uanset hvor gammel man er.

QA

Quincy Antipas arbejder hårdt for at vinde sin startplads tilbage. Foto: Arnason.dk.