Landsholdsupdate: Fem spillere i aktion

15.08.2013 15:11

Tirsdag og onsdag var seks Brøndby-spillere af sted på landsholdsopgaver. Fem af dem kom i aktion, mens Lukas Hradecky sad på bænken i Finlands 2-0-sejr over Slovenien.

Nedenfor kan du læse, hvordan det gik de fem resterende landsholdsspillere. Det gælder blandt andet Andrew Hjulsager, som havde mål i støvlerne.

Lutter målrige kampe

Tirsdag aften sejrede det danske U19-landshold 4-0 over Rumæniens ditto. Andrew Hjulsager spillede en afgørende rolle, da han scorede til 1-0 i det 7. minut og 3-0 i det 81. minut. Det kunne faktisk være blevet til et hattrick, men det unge Brøndby-talent sendte et straffespark forbi mål. Kort før tid kom anføreren for Brøndby IF's U19-hold, Svenn Crone, på banen. Du kan se alle fire mål her.

Onsdag var det tre andre Brøndby-spilleres tur til at komme i aktion. René Joensen var en del af startopstillingen, da det færøske U21-landshold tabte 4-1 til Irland i EM-kvalifikationen. Samme cifre blev det i Dungannon, Nordirland, hvor det danske U21-landshold sejrede efter 1-1 ved pausen. Kenneth Zohore spillede første halvleg, mens Mathias Gehrt fik det sidste kvarter af 4-1-sejren.