Brøndby IF forlænger med Riza Durmisi

Brøndby IF forlænger med Riza Durmisi

Den talentfulde U19-spiller Riza Durmisi, der debuterede tilbage i august 2012 på Brøndby Stadion mod Esbjerg fB, har sat sin signatur på en ny kontrakt med Brøndby IF. Aftalen betyder, at parterne har papir på hinanden frem til sommeren 2016. Riza indlemmes i Superligatruppen som A Talent.

Cheftræner Thomas Frank, der kender Riza fra sin tid som U-landstræner, glæder sig over forlængelsen.

Et stort talent

Cheftræner Thomas Frank:

- Riza er et stort talent. Jeg kender Rizas kvaliteter godt, og jeg ved, hvad han står for, og hvad han skal arbejde på at blive bedre til. Jeg er meget glad for, at Riza har ønsket at være en del af vores projekt, og med forlængelsen kan han nu fokusere benhårdt på at blive en endnu bedre fodboldspiller.

- Selv om Riza primært har spillet back i ungdomsårene, besidder han store offensive kvaliteter, der gør, at han også kan benyttes som kantspiller. Forudsætningerne for begge positioner er gode, da han er hurtig, aggressiv og gennembrudsstærk.

- Nu går Riza ind i en fase, hvor han skal tage det næste skridt og etablere sig som Superligaspiller. Jeg tror helt sikkert på, at hans udvikling vil fortsætte, hvis han fortsætter med at arbejde hårdt og målrettet her i Brøndby IF. Vi glæder os meget til at følge Riza og arbejde med ham fremover.

Selv siger Riza:

- Jeg har været i klubben i 12 år, så det er rart, at der nu er kommet en afklaring på, at jeg også skal spille her i de næste år.

- Det har spillet en stor rolle, at Thomas (Frank, cheftræner, red.) blev ansat som træner. Efter det skete, var valget let. Jeg ved, hvad han står for og tror på, at han kan hjælpe mig med at tage de næste skridt i min udvikling.

- Nu satser jeg på at træne godt i klubben. Jeg har fokus på at arbejde hårdt, og jeg kigger lige nu på den korte bane, hvor det kunne være fedt at få noget spilletid.

- Som type er jeg en angribende spiller, en moderne back kan man sige. Jeg har tempo i mit spil, og jeg håber på at få fansene op at stå en gang imellem ved at lave nogle lækkerier, lyder det med et smil fra Riza Durmisi.

RD

Så skrives der under på den nye kontrakt.

RD

Riza Durmisi har i skrivende stund fire officielle kampe for Brøndby IF på CV'et. Riza er oftest blevet brugt som venstre back, men kan også agere kantspiller. Han har pt. spillet hele 49 U-landskampe for Danmark.

image description
Udebane TRØJE 16/17 Voksen
FRA 599,- KØB HER
image description
Hjemmebane TRØJE 16/17 Voksen
FRA 599,- KØB HER
image description
AZ / Neo Zip Jacket
FRA 499,- KØB HER
image description
Hjemmebane TRØJE 16/17 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
B64 - Hætte zip
FRA 499,- KØB HER
image description
2. Udebanetrøje Voksen
FRA 599,- KØB HER
image description
Brøndby Løbecykel
FRA 799,- KØB HER
image description
Snapback Cap - VSTGN
FRA 275,- KØB HER
image description
B64 - Polo grå
FRA 299,- KØB HER
image description
Hoptimist - Brøndby IF
FRA 199,- KØB HER
image description
Kalender 2016
FRA 79,- KØB HER
image description
T-Shirts - AKTION
FRA 149,- KØB HER
image description
BIF TRG Sweat top Voksen
FRA 449,- KØB HER
image description
Baby Body L/S Gul/Blå
FRA 149,- KØB HER
image description
Baby T-Shirt L/S Lyserød/Pink
FRA 149,- KØB HER
image description
2. Udebanetrøje Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Skoletaske sort/navy
FRA 399,- KØB HER
image description
BIF TRG Tee+Shorts sæt Voksen
FRA 499,- KØB HER