Rommedahl: Tak for støtten

03.06.2013 15:18

Dennis Rommedahl har trukket Brøndby-trøjen over hovedet for sidste gang. Den 34-årige kantspiller fortsætter således karrieren i hollandske RKC Waalwijk, hvor han ligeledes vil være sikret et job, når han stiller støvlerne på hylden.

Tilbuddet passede ind i ønsket om at vende tilbage til Holland, fortæller Dennis Rommedahl, som samtidig udtrykker taknemmelighed over den støtte, han har modtaget fra folk i og omkring Brøndby IF.

Glad for at have været i Brøndby IF

- Selvom det har været en hård tid for klubben, så er jeg glad for at have været i Brøndby IF. Jeg er især glad for, at det lykkedes at overleve i Superligaen. Det var vigtigt for mig, at jeg kunne slutte af med det gode forår, og at vi kunne kæmpe os tilbage, selvom det så mere end svært ud. Vi stod sammen, og det var en forløsning, at vi fik vendt tingene, siger Dennis Rommedahl.

- Jeg har hele tiden været afklaret med, at Holland ville blive den endelige destination for mig og min familie. Derfor tog jeg det selvfølgelig meget seriøst, da RKC Waalwijk kom på banen med et tilbud. Det er en fin klub, som jeg har kendskab til fra tidligere, hvor der både er fodboldmæssige muligheder i de kommende sæsoner og efterfølgende en start på joblivet i Holland. Det passede til mine ønsker og min alder.

- Det betyder imidlertid ikke, at det er let at tage afsked. Jeg vil gerne benytte muligheden til at sige tak for støtten til alle. Det gælder selvfølgelig fansene, men også alle de mennesker, jeg har arbejdet sammen med til daglig. Jeg håber det bedste for både Brøndby IF og alle folkene i og omkring klubben, slutter Dennis Rommedahl.