Brøndby IF tager afsked med Dennis Rommedahl

03.06.2013 14:42

Da Dennis Rommedahl i sidste Superligarunde lagde op til Lebogang Phiris forløsende sejrsmål i Horsens, blev det samtidig den 34-årige kantspillers sidste optræden i Brøndby-trøjen.

Fra næste sæson spiller Dennis Rommedahl således i hollandske RKC Waalwijk, hvor han har fået en toårig aftale.

Bidraget positivt både på og uden for banen

Sportschef Ole Bjur udtaler i den forbindelse:

- Jeg vil på vegne af Brøndby IF gerne sige tak til Dennis for den indsats, han har ydet i de seneste to sæsoner. Han har på intet tidspunkt lagt skjul på, at han gerne ville tilbage til Holland og afslutte karrieren. Nu er der så kommet et tilbud, hvor Dennis kunne sikre denne afslutning for både ham selv og familien, og vi håber, at det bliver en vellykket af slagsen.

- Dennis' rutine og professionalisme har været påskønnet hele vejen rundt i klubben, og han har bidraget positivt til holdet både på og uden for banen. Klubben har været igennem en tid med mange udfordringer, og vi har blandt andet arbejdet med at bygge et nyt hold op, hvor mange unge spillere er kommet i aktion.

- Den erfaring, som Dennis har bragt ind på holdet, har været en god stødpude for de unge, som har haft en stor portion rutine at læne sig op ad. Det blev endnu tydeligere, da han i foråret tog ansvar ved at takke ja til opgaven som anfører for et hold under stort pres. Slutteligt var det selvfølgelig glædeligt for både holdet og Dennis selv, at han rundede tiden i klubben af med at vise den bedste side af sig selv i sæsonens afgørende kampe og dermed bidrog kraftigt til at holde Brøndby IF i Superligaen.

DR

Dennis Rommedahl har lagt bolden i kassen for sidste gang i Brøndby-trøjen. Foto: Arnason.dk.