Håkansson: Danmarks ubetinget bedste opbakning

18.05.2013 09:18

Torsdag var en dejlig dag på Brøndby Stadion. 21.186 tilskuere - langt de fleste klædt i gult - brølede Brøndby-spillerne frem til en overbevisende 4-0-sejr over FC Nordsjælland.

Konstitueret administrerende direktør, Tommy Håkansson, er her et par dage efter stadig imponeret over stemningen.

Det viser lidt om potentialet

- Kampen i torsdags var fantastisk på mange måder, men det er vigtigt at slå fast, at det kun var første skridt på vej mod overlevelse i Superligaen. På mandag skal vi med samme vilje, fight og koncentration tage det sidste skridt i Horsens.

- Jeg tror, at alle der var på Brøndby Stadion i torsdags var dybt imponerede og godt underholdte. Stemningen og de gult beklædte tribuner var helt fantastisk, og der er ikke mange kampe i klubbens historie, hvor stadion har sydet og kogt i den grad.

- At så mange mennesker i den grad brænder for Brøndby IF viser lidt om det potentiale, der er i vores klub. Alle der holder med Brøndby IF kan være stolte over den opbakning, der ubetinget er Danmarks bedste. Forhåbentlig kulminerer det med det rigtige resultat på mandag, så vi fortsat er at finde i Superligaen efter sommerferien, slutter Tommy Håkansson.

Fans

Fantastisk opbakning på Brøndby Stadion under torsdagens sejr over FC Nordsjælland. Foto: Arnason.dk