Makienok: Lykkedes fra første fløjt

17.05.2013 09:00

Simon Makienok viste endnu en gang målnæse, da han blev dobbelt målscorer i torsdagens flotte 4-0-sejr over FC Nordsjælland på et gult og velbesøgt Brøndby Stadion.

Den lange angriber roser holdet for at vise mental styrke - og fansene for at levere en fantastisk opbakning.

Har været gode under pres

- Vi lykkedes med alle de ting, vi havde aftalt, og det var fra første fløjt. Jeg er virkelig motiveret for at præstere i Brøndby-trøjen, og jeg vil kæmpe for denne her klub. Fansene synger, at vi aldrig giver op, og det har vi levet op til. Vi er klar over, at vi stadig har en svær opgave foran os i Horsens, men vi giver ikke op. Vi kæmper til det sidste.

- Vi har været utrolig gode, når vi har været under pres. Det kan virke lidt underligt, at det har skullet være sådan, men nu tog vi det første skridt, og på mandag skal vi følge det helt til dørs. Det er den mentale styrke, der har kendetegnet vores hold. Man skal være mentalt stærk for at spille i Brøndby IF, og den styrke viste vi alle mod FC Nordsjælland.

- Det motiverer rigtig meget, når man oplever den opbakning, vi fik i går - og forhåbentligt også får på mandag. Det er fantastisk at føle, hvordan både klub, spillere, by og ja, endda store dele af landet bare støtter os.

SMC

Simon Makienok blev dobbelt målscorer i torsdagens 4-0-sejr over FC Nordsjælland. Foto: Flemming Alø.