Auri: Godkendt første halvleg

12.05.2013 20:12

Brøndby IF var foran ved pausen i aftenens udekamp mod AaB, men et stort pres fra hjemmeholdet i anden halvleg resulterede i et hovedstødsmål fra Nicklas Helenius til slutresultatet 1-1.

Cheftræner Auri Skarbalius glæder sig over takterne i de første 45 minutter, men var til gengæld ikke tilfreds med præstationen efter pausen.

Manglede rutine til at holde fast

- Humøret kunne være bedre, for vi spillede en godkendt første halvleg, men fik ikke fulgt op på det efter pausen. AaB er et boldbesiddende hold, og det var målet, at vi skulle bryde deres spil og på den måde slå det i stykker, og det var vi gode til i første halvleg.

- Efter pausen mistede vi bolden for let, og vi manglede rutine til at holde fast. Man kan sige, at vi svinger for meget, men generelt håndterer vi presset flot, og med så ungt et hold er der en pris. De har fået en kæmpe ballast af at være med i sådan en kamp, og de har vist, at der er stort potentiale.

- Nu skal vi arbejde videre herfra og blive 100 % klar til næste opgave. Mange begynder allerede at tale om den sidste kamp i Horsens, men vi skal kun holde fokus på torsdagens kamp mod FC Nordsjælland. Vi vinder ikke på torsdag af at tænke længere frem. I dag fik vi et point, og fra i morgen tænker vi udelukkende på at levere i næste kamp.

AS

Cheftræner Auri Skarbalius var tilfreds med første halvleg mod AaB, men ikke med anden. Foto: Arnason.dk.