Auri: Ros til spillerne for indsatsen

21.04.2013 19:58

Brøndby IF fightede sig søndag aften tilbage fra et truende nederlag hjemme mod Silkeborg IF. Quincy Antipas fik udlignet et kvarter før tid i en anden halvleg, hvor de blågule pressede på for en sejr.

Cheftræner Auri Skarbalius roste efter kampen spillerne for en heroisk indsats, hvor mavepusteren fra første halvlegs sidste minutter blev vendt til god fight hele anden halvleg.

Mange unge gør det godt

- Jeg har rost spillerne for en god indsats. Indstillingen var i orden fra starten, modet til at spille bolden rundt var der, og generelt så jeg vilje og fight hele vejen rundt.

- I vores situation gør det selvfølgelig ondt på spillerne at få to mål imod sig lige inden pausen, men som jeg sagde til dem i pausen, så måtte vi bare ikke give op. Vi giver aldrig op her i klubben, og det gjorde spillerne heller ikke i dag.

- Vi gik benhårdt efter en sejr gennem hele kampen, men som kampen forløber, skal vi være glade for, at vi trods alt kommer tilbage og får uafgjort. Det havde været slemt at tabe.

- Når man tænker på, at vi efter pausen har rigtig mange af klubbens egne unge spillere inde, så var det en fin indsats. Spillere som Frederik Holst, Patrick da Silva, Jens Stryger, Dario Dumic, Kristian Andersen og Mathias Gehrt er alle unge spillere herfra, og det er dem, der løber solen sort. En rigtig fin arbejdsindsats, specielt når man tænker på de 120 minutter, vi havde i benene fra i torsdags (pokalsemifinalen mod Esbjerg fB, red.). Vi har fortsat troen på, at vi overlever, slutter Auri Skarbalius.