Dumic: Skal sætte ild i den semifinale

18.04.2013 09:00

Her til formiddag sætter Auri Skarbalius & co. kursen mod Vestjylland, hvor den sidste af de to pokalsemifinaler mod Esbjerg fB skal afgøres. Det første opgør på Brøndby Stadion sluttede 1-1.

brondby.com har fanget midterforsvarer Dario Dumic, som kræver en trodsreaktion i aftenens pokalkamp efter 0-3-nederlaget til SønderjyskE i søndags.

Skal ofre sig fuldt ud for trøjen

- Det så ikke godt ud mod SønderjyskE, og vi skal have en trodsreaktion i aften. Det var skamfuldt, at vi ikke var der 100 procent. Det er et minimumskrav, når man spiller i Brøndby IF, at man ofrer sig fuldt ud for trøjen, siger Dario Dumic.

- Vi skal sætte ild i den semifinale ved at komme ud med fuld knald på, for det er en helt åben kamp efter 1-1-resultatet på hjemmebane. Vi har alle chancer for at nå pokalfinalen, og det går vi efter. Vi skal heller ikke glemme, at vi gjorde en god figur i sejrene over både AGF og Randers.

- Esbjerg er et godt organiseret hold. Det kan man også få bekræftet ved at kigge på Superligatabellen, som viser, at de lukker lige så få mål ind som FC Nordsjælland og kun et enkelt mere end FC København. De arbejder stenhårdt og holder en stram organisation, og det skal vi have respekt for. Vi har selvfølgelig talt om, hvordan vi skal løse det, men svaret holder jeg internt, slutter midterforsvareren med et lille grin.

DD

Dario Dumic kræver en trodsreaktion i aftenens pokalsemifinale mod Esbjerg fB. Foto: Arnason.dk.