DBU-dom modtaget

DBU-dom modtaget

Brøndby IF har mandag eftermiddag modtaget dom fra DBU's Disciplinærudvalg angående hjemmekampen mod Randers FC den 3. marts 2013.

DBU's Disciplinærudvalg har tildelt Brøndby IF en bøde på 75.000 kroner for overtrædelse af "Cirkulære om Sikkerhed og orden på stadions". Bøden er tildelt for kast af genstande på banen samt afbrænding af pyroteknik på tribunen.

Læs DBU's Disciplinærudvalgs afgørelse her.

Sikkerheden er blevet skærpet siden

Brøndby IF tager dommen til efterretning og tager i samme åndedrag kraftigt afstand fra den opførsel, der nu igen koster klubben et større pengebeløb samt flere ridser i lakken.

Konstitueret administrerende direktør, Tommy Håkansson, udtaler:

- Det er stærkt beklageligt, at stupid opførsel på tribunen igen skal koste klubben dyrt. Vi tager kraftigt afstand fra de personer, der kaster genstande på banen og brænder romerlys til vores kampe.

- Det er simpelthen så uintelligent, at folk - med klubbens situation i mente - bliver ved med at dumme sig så gevaldigt og sætte deres egen dagsorden over klubbens. Det må og skal stoppe nu, ellers tør jeg ikke tænke over konsekvenserne for Brøndby IF.

- Vi tager det her meget alvorligt og fortsætter med at gøre, alt hvad vi kan for at inddæmme problemerne. Men det kræver i sidste ende, at klubbens fans over en bred kam trækker i samme retning som os og indser, hvor meget den dårlige opførsel og brud på reglerne skader klubben.

- Til sidst er det vigtigt at pointere, at vi siden kampen mod Randers den 3. marts har foretaget flere konkrete tiltag, så lignende episoder forhåbentlig ikke vil gentage sig. Der er kommet net op foran Sydsiden, og vi har monteret gelændere på dele af tribunen, så det er lettere for kontrollører at få adgang. Derudover har vi styrket dialogen med de forskellige fangrupperinger med ansættelsen af en ny fankoordinator.

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Voksen
FRA 549,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Sort
FRA 449,- KØB HER
image description
Udebanetrøje Voksen 14/15
FRA 549,- KØB HER
image description
T-shirt - V VSTGN
FRA 249,- KØB HER
image description
Skoletaske sort/navy
FRA 399,- KØB HER
image description
Cykelhjelm
FRA 250,- KØB HER
image description
Madkasse blå
FRA 70,- KØB HER
image description
Gymnastikpose
FRA 100,- KØB HER