Auri: Vi udviser den nødvendige kynisme

07.04.2013 20:53

Forbilledlig fight og et hovedstødsmål af Simon Makienok sikrede Brøndby IF tre vigtige point i aftenens udekamp mod Randers FC.

Cheftræner Auri Skarbalius glæder sig over, at spillernes arbejdsindsats, kynisme og indstilling har fået kampene til at tippe over til de blågule.

Tror virkelig på marginalerne

- Det var en meget lige kamp, og igennem længere tid har det handlet om marginalerne i vores kampe. Vi kom stærkt tilbage mod AGF i mandags, og igen i dag tipper kampen over til vores fordel. Det viser, at spillerne virkelig er begyndt at tro på, at vi kan få marginalerne. Du får dem kun, hvis du har den tro. Spillerne fighter flot i øjeblikket, siger Auri Skarbalius.

- Det er vigtigt, at vi holder fokus på det, vi er gode til lige nu, og det er vi blevet belønnet for på det seneste. Vi fighter godt, og vi er begyndt at udvise den nødvendige kynisme. Vi formår at holde det simpelt, og det kræver underlaget i øjeblikket.

- Der er ingen tvivl om, at vi spiller mere primitivt på nuværende tidspunkt, men det skal man ikke være for fin til - heller ikke som Brøndby-spiller. Vi kæmper for overlevelse, og vi må gøre, hvad det kræver. Mit fokus er udelukkende at få point på kontoen.

AS

Cheftræner Auri Skarbalius på sidelinjen. Foto: Arnason.dk.