Makienok: Vi skal være skuffede

17.03.2013 22:14

Brøndby IF var foran ved pausen i aftenens Superligakamp mod FC Midtjylland, men måtte alligevel nøjes med 1-1 og et enkelt point.

Quincy Antipas bragte de blågule i front, og blandt andre Daniel Stenderup havde gode muligheder for at øge føringen, inden Mads Albæk udlignede direkte på frispark.

Kampen bød på mange dueller til targetman Simon Makienok, som udtrykker skuffelse over, at de store chancer ikke resulterede i en sejr.

Øv-følelse i kroppen

- Jeg synes, at vi skal være skuffede. Vi havde mange chancer, og en af dem blev endda reddet på stregen. Inden kickoff havde vi snakket om, at vi skulle revanchere vores første halvleg fra Esbjerg-kampen i onsdags, og jeg synes, at vi kom stærkt ud. Lidt mere skarphed kunne have givet os en føring på flere mål ved pausen.

- Det var en svær bane, så det blev en kamp, hvor arbejdshandskerne måtte frem. Spillemæssigt kunne det være bedre, men vi fik alligevel skabt en del chancer. Vi havde faktisk mulighederne til at tage alle tre point. Et bundhold skal være glade for hvert et point, der kan skrabes sammen, men man kan ikke undgå at have en øv-følelse i kroppen efter sådan en kamp, lyder det fra Simon Makienok, som mandag slutter sig til A-landsholdet sammen med Dennis Rommedahl.

- Jeg forventer ikke det store med hensyn til spilletid, men jeg vil forsøge at vise landstræneren, at han har taget det rigtige valg ved at udtage mig. Alene det at være inde omkring A-landsholdet er en stor ære, og jeg vil selvfølgelig kæmpe for at få nogle minutter. Skulle det ikke ske, har jeg helt sikkert lært noget alligevel, som jeg kan bruge i min udvikling.

SMC

Simon Makienok er skuffet over, at det ikke blev til tre point mod FC Midtjylland. Foto: Arnason.dk.