Auri: Skuffende med uafgjort, men god fight

17.03.2013 22:12

Brøndby IF spillede søndag aften 1-1 hjemme mod FC Midtjylland i en kamp, hvor de blågule klart dominerede første halvleg med en række store muligheder ud over Quincy Antipas' solotur efter 41 minutter.

Cheftræner Auri Skarbalius var efter kampen godt tilfreds med fighterindsatsen kampen igennem, men ærgrede sig over, at det ikke blev til tre point.

Den rette indstilling

- Jeg ville selvfølgelig gerne have haft, at vi fik de tre point - det siger sig selv. Især når du kigger på vores første halvleg, hvor vi er godt spillende og skaber en del chancer. På den baggrund er et point skuffende.

- Anden halvleg bliver mere lige og uden de helt åbne chancer til nogen af holdene. Jeg er godt tilfreds med vores defensiv i dag - vi giver stort set ingen åbne muligheder væk til FC Midtjylland, der tilmed får et lidt heldigt mål. Vores bagkæde stod stærkt gennem hele kampen. Generelt har modstanderne haft svært ved at score imod os på det seneste, så det er positivt.

- Det vi mangler i dag er den berømte skarphed på de chancer, vi tilspiller os. Ellers var der mange gode ting i vores indsats i dag, og fightermæssigt var det en fin revanche for en sløj indsats i onsdags mod Esbjerg (den første pokalsemifinale, red.). Det kræver en vis robusthed af spillerne, når man kæmper for at overleve. Her handler det om at vise vilje, fysik og løbevillighed, og det syntes jeg, at mine spillere gjorde i dag, slutter Auri Skarbalius.