Remis mod Kalmar FF

24.02.2013 16:29

Brøndby IF spillede søndag eftermiddag den sidste træningskamp, inden Superligaen starter op igen på næste søndag hjemme mod Randers FC.

Dagens modstander på Brøndby Stadion, hvor omtrent 700 tilskuere var mødt frem, var svenske Kalmar FF, der kunne rejse hjem med et uafgjort resultat i bagagen, da testkampen endte 1-1. Quincy Antipas udlignede Kalmars tidlige føringsmål efter 19 minutters spil.

Nedenfor kan du se facts samt liveopdateringen fra kampen.

Ind- og udskiftninger

45. min.: Simon Makienok og Kristian Andersen ind, Quincy Antipas og Oke Akpoveta ud.
62. min.: Anders Randrup og Clarence Goodson ind, Martin Albrechtsen og Jan Kristiansen ud.
82. min.: Andrew Hjulsager ind, Mathias Gehrt ud.
87. min.: Daniel Norouzi ind, Jens Larsen ud.

Kampforløb (liveupdate fra Twitter)

2' Tæt på 1-0. Oke brænder alene med keeperen
5' Brøndby presser godt på. Gode løb af både Stryger og Antipas i disse minutter. Holst skyder over mål
6' Farligt Kalmar-indlæg, men ingen af de rødblusede når frem til den.
10' Kalmar har haft godt fat i spillet de sidste par minutter. Nu hjørne til svenskerne
11' Hjørne bliver til mål. 1-0 til Kalmar.
12' Tørnes vipper bolden væk fra mål, men den lander hos en Kalmar-spiller, som sparker den i kassen.
15' Albrechtsen spiller bolden op på Oke, som sætter tempo og sparker på mål - desværre ved siden af. Målspark.
17' Denne gang bliver der clearet. Det efterfølgende blågule konstrastød bliver stoppet.
17' Hjørne til Kalmar igen.
19' Quincy sparker fra kanten af feltet. Fladt og ude ved stolpen. 1-1 på en god afslutning.
19' Så står den 1-1. Quincy Antipas.
21' Oke tæt på at komme fri i dybden, men stikningen ligger en meter for langt fremme. Kalmar-forsvareren kommer på tværs.
27' Ikke meget tempo i spillet lige nu - fra nogen af holdene.
32' Gode kombinationer i højre side og et indlæg fra Thygesen. Antipas når ikke op til den - dog hjørnespark til de blågule
34' Godt Kalmar-angreb. Afslutning midt for mål. Den går via Tørnes til hjørne.
37' Afslutning fra kanten af feltet, men Kalmar-keeperen får fat i Strygers skud ved den ene stolpe.
39' Brøndby får bolden i kassen, men dommeren fløjter får frispark til Kalmar.
41' Gode træk fra Oke, som er sendt i dybden i højresiden. Finder Antipas i feltet, men bolden springer fra ham.
43' Spillet er afbrudt for en stund. En Kalmar-spiller ligger i græsset efter nærkontakt med Oke.
45' Ingen tillægstid. Spillerne går til pause med 1-1.
46' Spillerne er begyndt at finde vej til banen igen.
46' To nye Brøndby-folk på banen fra anden halvlegs start. Simon Makienok og Kristian Andersen i stedet for Oke og Antipas.
47' Makienok tager Okes plads som spids. Gehrt rykker ind på Antipas' plads som 10'er og gør dermed plads til K. Andersen på kanten.
48' Stor mulighed for 2-1 til de blågule. Frit skud foran kassen, men det bliver i stedet til hjørne - et hjørnespark uden gevinst.
53' Flotte kombinationer på midtbanen, der til slut sender Stryger i dybden. Kalmar-keeperen er dog vågen og kommer ud til...
54' ...stikningen for næsen af Stryger. Ellers flot spil.
56' Makienok igennem i højresiden. Fladt indlæg, men ingen blågule når frem til bolden.
59' Så skulle Tørnes i aktion. Kalmar-forsøg udefra, men Brøndby-keeperen har ingen problemer med afslutningen.
62' Brøndby skifter to igen: Goodson og Randrup ind, Albrechtsen og Jan K går ud.
63' Det betyder, at Holst tager Jan K's plads på den centrale midtbane og dermed gør plads til Randrup på højre back.
67' Advarsel til Frederik Holst.
72' P. da Silva udfordrer på venstrekanten og er ved at slippe forbi. Det ender med et hjørne.
73' Det er vist bedst ikke at nævne noget om det hjørnespark.
73' Makienok får headet et indlæg videre til Gehrt, der har en god mulighed tæt under mål. Dommeren fløjter for offside.
77' Kalmar kommer til et indlæg efter et godt sideskift. Bolden sejler dog hele vejen over Brøndby-feltet.
78' God Kalmar-mulighed under opsejling, men dommeren fløjter for offside.
80' Stryger i flot løb på kanten, men det flade indlæg rammer ikke en Makienok i god position for kassen.
81' Stor chance til Makienok. Thygesen vipper bolden ind til to-meter-manden, som header på mål. Keeperen er på plads. Close. Igen.
83' Udvisning til Kalmar. Jens Stryger i fuld fart bliver stoppet - ellers en god kontramulighed. To gange gult vekslet til rødt.
84' Stryger er på benen igen efter lidt behandling på sidelinjen.
85' Endnu en god mulighed. Stenderup og Goodson er begge tæt på at kunne sætte den i kassen efter et hjørne.
86' Efter en lidt død periode er der ved at være gang i chancerne. K. Andersen trykker fra kanten af feltet. Lige på keeperen.
88' K. Andersen spiller Randrup i et godt overlap, men indlægget går ud over baglinjen. Ellers gode takter i spillet.
90' De fremmødte tilskuere hylder spillerne, som takker for støtten. Tak for i dag - på Twitter-gensyn på søndag til Superligastart.
90' Norouzi og Hjulsager er kommet ind.
90' Stryger og Gehrt er gået ud.
90' Så er der fløjtet af. Opgøret ender 1-1.

OA QA

Oke Akpoveta og Quincy Antipas jubler efter sidstnævntes udlignende scoring i søndagens testkamp mod Kalmar FF. Foto: Flemming Alø.