Auri: Skaber rigeligt med chancer

15.02.2013 17:40

Brøndby IF spillede torsdag eftermiddag den første af to træningskampe på træningslejren i Tyrkiet. Modstanderen var rumænske Pandurii, der endte med at vinde testkampen med 2-1.

Cheftræner Auri Skarbalius var efter kampen tilfreds med indsatsen trods nederlaget. Kampen bød da også på en række gode Brøndby-muligheder, men kun nigerianske Oke Akpoveta formåede at få bolden over målstregen, da han kort inde i anden halvleg udlignede til 1-1.

Gode præstationer

- Vi laver mange rigtige ting i kampen, og vi giver ikke meget væk i defensiven - især ikke i første halvleg. De scorer på et fantastisk flugter fra lang afstand og så på en tilfældighed i anden halvleg. Efter pausen sætter vi turbo på og skaber rigeligt med chancer, så det er positivt. Vi har arbejdet på at gøre de chancer, vi skaber, større, og det lykkes vi med i dag. Men vi får ikke omsat nok af dem til mål, og der mangler vi stadig kynisme og koldblodighed, og derfor taber vi i dag.

- Det var et godt hold, vi mødte, der spillede hurtigt og var gennembrudsstærke. De var et godt match for os, og det var en testkamp på et højt niveau.

- Oke gør det rigtigt godt, da han kommer ind efter pausen, og han får lavet et fint mål. Stanley (prøvespiler, red.) gør det godt i den halve time, han spillede. Han er rutineret, teknisk dygtig og klog i sine beslutninger. Han mangler lidt form, men han har været uden klub i to måneder, så det er forståeligt nok. Også Rommedahl og Thygesen leverer gode præstationer. Generelt er jeg tilfreds med indsatsen fra spillerne, slutter Auri.

Brøndby IF's spillere er på træningslejr i Antalya i Tyrkiet frem til onsdag den 20. februar. Inden hjemkomsten venter der endnu en træningskamp mod ukrainske FC Kryvbas. Den testkamp spilles tirsdag den 19. februar kl. 15 dansk tid og kan følges via Brøndby IF's liveupdate på Twitter.