Turbo: Mange spillere i aktion mod Fremad Amager

Turbo: Mange spillere i aktion mod Fremad Amager

Efter to ugers opstartstræning skal Brøndby IF i kamp for første gang i 2013. Det sker lørdag kl. 13:00 mod Fremad Amager på kunstgræsbanerne ved Stadionhal 1 (bane 9/10).

Ifølge assistenttræner Bent 'Turbo' Christensen Arensøe vil trænerteamet benytte en bred vifte af spillere i opgøret, som kan følges LIVE via Brøndby IF's liveupdate på Twitter.

Vil skære hurtigt til

- Mange spillere vil komme i aktion mod Fremad Amager, og det er vores plan, at de skal spille maks. en time hver - helst kun en halvleg. Det skyldes selvfølgelig, at vi stadig er i en periode, der kræver fysiske hensyn. Vi bliver nødt til at være opmærksomme på belastningen, forklarer assistenttræneren.

- Et andet perspektiv er, at vi gerne vil bringe så mange som muligt i spil til at begynde med. Vi har valgt, at vi kigger meget bredt i de første par kampe, og derefter snævrer vi det markant ind. Tidligere har vi måske snævret det langsommere ind i løbet af en opstart. Alle får mulighed for at vise sig frem, men vi vil skære hurtigere til, end vi plejer.

- På det taktiske og spillemæssige plan er vi opmærksomme på at blive skarpere i begge felter. Vi forsøgte at blive mere direkte i vores spil i løbet af efteråret, og i første omgang har vi bygget videre på den del. Det vil sige, at vi har stort fokus på aftalerne om, hvornår vi gør hvad, så det sidder endnu bedre. Vi har en lang opstart, og det vil vi udnytte ved løbende at lægge flere og flere sten på fundamentet fra slutningen af efteråret. Det gælder selvfølgelig både offensivt og defensivt.

BCA

Assistenttræner Bent Christensen Arensøe og resten af trænerteamet vil sende mange spillere i aktion i løbet af lørdagens træningskamp mod Fremad Amager. Foto: Arnason.dk.

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER