Auri: Kommer stærkt tilbage til foråret

Auri: Kommer stærkt tilbage til foråret

Dennis Rommedahl og Quincy Antipas bragte Brøndby IF foran 1-0 og 2-1 i aftenens opgør mod SønderjyskE i Haderslev, men de blågule måtte alligevel nøjes med 2-2 og et enkelt point.

Cheftræner Auri Skarbalius var ikke tilfreds med dagens indsats, men ser til gengæld frem til at kunne arbejde i dybden med holdet i løbet af vinterpausen.

Manglede løbevillighed

- Jeg kan ikke sige, at jeg er tilfreds i dag. Det skyldes ikke kun, at vi var foran to gange uden at vinde. Vi var for paniske med bolden og lod SønderjyskE stresse os.

- Vi manglede løbevillighed og vores sædvanlige vilje og gejst. Vi ved, at SønderjyskE altid investerer massivt i kampene, og det gjorde vi ikke på samme måde i dag. Dernæst skal vi være mere kyniske i og omkring felterne.

- Nu skal batterierne lades op, og så er vi klar til at tage fat igen til januar. Det gode ved den lange vinterpause er, at man har bedre mulighed for at præge truppen og arbejde i dybden med tingene. Vi har trods alt vist en række gode tendenser i den sidste del af efteråret, og vi kommer stærkt tilbage til foråret. Det er jeg ikke i tvivl om.

AS

Auri Skarbalius er klar til at tage fat igen til januar. Foto: Arnason.dk.

image description
Hjemmebanetrøje 15/16 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Termokrus
FRA 99,- KØB HER
image description
VSTGN Sort Tee rundhals Vok.
FRA 249,- KØB HER
image description
Bog - Alt om Daniel Agger
FRA 99.95,- KØB HER
image description
Brøndby Bordfodbold
FRA 299,- KØB HER
image description
Bordlampe
FRA 200,- KØB HER
image description
VSTGN Vest Barn
FRA 449,- KØB HER
image description
Sengetøj Est.1964
FRA 400,- KØB HER