Auri: Hurtigt fokus på næste kamp

02.12.2012 22:09

Brøndby IF tabte den sene søndagskamp til de forsvarende mestre fra FC Nordsjælland med 0-3.

I første halvleg var kampen relativt lige med gode muligheder til begge hold, mens værterne fra FCN tog teten efter pauseteen. Cheftræner Auri Skarbalius var efter kampen tilfreds med figterindsatsen, men ikke med håndteringen af den sidste tid medgang.

Går efter sejren i Haderslev

- Jeg sagde blandt andet til spillerne efter kampen, at man også skal kunne håndtere medgang og præstere i en god periode. Det lykkedes vi ikke med i dag, og mod et stærkt hold som FC Nordsjælland skal du præstere 100 % alle mand, ellers taber du.

- Vi mangler den sidste skarphed, for især i første halvleg har vi faktisk mulighederne for at få lavet et mål eller to. Vi kæmper igen godt, men vi tager for mange dårlige beslutninger, når tingene spidser til.

- Vi skal vinde vores kampe som en del af bundstriden, og derfor er det skuffende, at vi ikke præsterer op til niveau i dag. Når det er sagt, så er det på den lange bane ikke en katastrofe at tabe på udebane til de forsvarende mestre, og vi skal holde fast i det momentum, vi har haft det seneste stykke tid.

- Nu er det utrolig vigtigt, at vi hurtigst muligt får fuld fokus på den næste kamp mod SønderjyskE. Den er meget vigtig for os, og vi går naturligvis efter en sejr, slutter Auri Skarbalius.