Søndag: Støt udsatte børn og få en hotdog

Søndag: Støt udsatte børn og få en hotdog

Legetøj til udsatte børn (børn af fængslede) i Danmark samt penge til mikrolån til opstart af mikrovirksomheder hos fattige i Sydafrika og Indien samles ind, når verdens mest berejste pølsevogn besøger Brøndby IF på søndag til kampen mod AC Horsens.

Du kan bidrage til udsatte børn i Danmark samt til verdens fattige ved at donere legetøj og få lækre hotdogs i bytte eller ved at donere kontanter. Pølsevognen parkeres nede ved Sydsiden tæt ved billethuset, og her kan du før kampen indlevere brugt legetøj til et godt formål eller donere et beløb og samtidig få stillet sulten.

Har været over det meste af kloden

Fanny Posselt er initiativtager til pølsevognen, som gennem snart 10 år har besøgt 15 lande på fire kontinenter for at samle legetøj og penge ind, der ubeskåret går til udsatte børn i Danmark samt til mikrolån til mikrovirksomheder i den tredje verden, nærmere bestemt Sydafrika og Indien.

Blandt andet har pølsevognen været med til EM i Portugal og VM i Sydafrika, hvor også Brøndby IF's Dennis Rommedahl stiftede bekendtskab med initiativet og med stifter Fanny
Posselt:

- Jeg synes, det er en fantastisk og anderledes måde at støtte to gode formål på. Med landsholdet har vi mødt Fanny og hendes pølsevogn nogle gange, og det er fedt at se den opbakning, der har været til hendes initiativ gennem årene.

- Jeg håber, at en masse Brøndby-fans vil støtte pølsevognen enten kontant eller ved at tage legetøj med på søndag, som kan gives videre til de udsatte børn i Danmark, slutter Dennis Rommedahl.

Tidligere i denne sæson har Fannys pølsevogn på Tour de Superliga besøgt OB, AGF og AaB. Læs mere om pølsevognen og det fine initiativ på facebook.com/hotdogmission.

Fanny

Fanny Posselt er initiativtager til pølsevognen, der samler penge ind til verdens fattige samt legetøj til udsatte børn i Danmark.

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Voksen
FRA 549,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Sort
FRA 449,- KØB HER
image description
Udebanetrøje Voksen 14/15
FRA 549,- KØB HER
image description
T-shirt - V VSTGN
FRA 249,- KØB HER
image description
Skoletaske sort/navy
FRA 399,- KØB HER
image description
Cykelhjelm
FRA 250,- KØB HER
image description
Madkasse blå
FRA 70,- KØB HER
image description
Gymnastikpose
FRA 100,- KØB HER