U17 og U19 storsejrede i Haderslev

U17 og U19 storsejrede i Haderslev

Netmaskerne blafrede løs, da Brøndby IF's U17- og U19-mandskab i lørdags lagde vejen forbi Haderslev.

John Ranums U17-talenter var første hold i aktion. Efter blot et kvarter var de blågule foran 2-0 mod Haderslev FK på mål af Daniel Anusic og Nicolai Mamsen. I anden halvleg satte Rezan Corlu to bolde i kassen til slutresultatet 4-0.

Kort efter U17-sejren gik Peter Foldgasts U19-mandskab på banen til et opgør mod SønderjyskE. Nicolas Mortensen scorede tre gange i den blågule 6-1-sejr, hvor Torbjørn Billeskov, Andrew Hjulsager og Daniel Holm ligeledes kom på tavlen. Du kan læse flere detaljer om kampen via 90minutter.dk.

brondby.com fangede U19-cheftræneren til en snak om turen til Sønderjylland.

Fuld koncentration

- Der var god stemning på vejen hjem. U17 fulgte flot op på sidste uges 1-0-sejr over HB Køge, og vi fik vores fjerde sejr i træk, så det er særdeles positivt, lyder den umiddelbare reaktion fra Peter Foldgast, som roser sine U19-spillere for at spille med stor koncentration.

- På papiret var vi det bedste hold, men det kan sagtens gå galt, hvis man ikke er koncentreret. Det løste drengene imidlertid på flotteste vis.

- Dernæst bider jeg mærke i, at vi laver fire af de seks mål efter indlæg, og netop den del af det afsluttende spil har vi haft fokus på. Det var godt at se, at vi formåede at komme ud over kanterne og bag om deres forsvar, selvom de stod kompakt. Især Mikkel Jensen fik revet sig løs, og så var de bare skarpe inde foran kassen, slutter U19-cheftræneren.

AH

Andrew Hjulsager kom på tavlen i U19-holdets 6-1-sejr over SønderjyskE - her er han i aktion i Reserveligaen. Foto: Arnason.dk.

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Voksen
FRA 549,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Sort
FRA 449,- KØB HER
image description
Udebanetrøje Voksen 14/15
FRA 549,- KØB HER
image description
T-shirt - V VSTGN
FRA 249,- KØB HER
image description
Skoletaske sort/navy
FRA 399,- KØB HER
image description
Cykelhjelm
FRA 250,- KØB HER
image description
Madkasse blå
FRA 70,- KØB HER
image description
Gymnastikpose
FRA 100,- KØB HER