Auri: Hurtigere i både tanke og handling

18.11.2012 20:49

Der blev sat et enkelt point ind på kontoen, da Brøndby IF her til aften spillede 2-2 med Esbjerg fB på Brøndby Stadion. De blågule dominerede kampen igennem, hvilket blandt andet kom til udtryk i form af 60 procent i boldbesiddelse og 30 skud på mål.

Alligevel var det vestjyderne, der kunne gå til pause med en 1-0-føring. Kort efter pausen vendte de blågule billedet med to mål af Simon Makienok, og evnen til at holde hovedet koldt glædede cheftræner Auri Skarbalius.

Koncentration, rank ryg og gåpåmod

- Jeg siger altid til spillerne: Vi skal bare videre, når sådan noget sker. Man har ikke tabt, blot fordi man kommer bagud. Drengene troede tydeligvis på, at de kunne vende kampen, og det er en dejlig tro at have på et hold. Vi snakkede om det i pausen, og spillerne fortsatte med både koncentration, rank ryg og gåpåmod. Vi skabte mange chancer, og det er særdeles positivt.

- Vi har været gode til at holde fokus og have den rigtige indstilling og attitude. Vi har haft troen på projektet i behold. Næste skridt er, at man ikke blot skal tro på det, men vide det. Den forvandling er der sket med holdet på det seneste. Sejrene har styrket det mentale, og vi er blevet hurtigere i både tanke og handling. Spillerne skal have ros for, at de formår at spille fodbold uden at gå i panik, selvom det er en kamp, som vi ikke må tabe, sagde Auri Skarbalius for derefter at rose dagens dobbelte målscorer, Simon Makienok.

- Angribere kører lidt i stimer. Man er ikke en dårlig spiller, fordi man møder en tørkeperiode, og det ved Simon (Makienok, red.) også godt. Han har knoklet - også når han har været uden for holdet - og i øjeblikket høster han frugterne. Det er en fornøjelse at se ham levere på den måde.

AS

Cheftræner Auri Skarbalius roste spillerne efter 2-2-kampen mod Esbjerg fB. Foto: Arnason.dk.