Kom til pokalbold for under en hund

05.11.2012 15:30

Til foråret skal vinderen af DBU Pokalen findes, og Brøndby IF er stadig med i kampen om både trofæ og kvalifikation til europæisk fodbold i form af Europa League.

I første omgang gælder det dog om at sende Silkeborg IF ud af turneringen, når fjerde runde fløjtes i gang på Brøndby Stadion onsdag den 7. november kl. 17:45. Cheftræner Auri Skarbalius, spillerne og resten af klubben er mere end opsatte på at fortsætte pokaleventyret, og det bliver forhåbentlig med god opbakning fra tribunerne.

Gratis adgang for sæsonkortholdere

Billetpriserne til pokalopgøret er 75 kroner + gebyr, hvis du vælger at stå på Sydsiden. Siddepladser på langsiden koster 95 kroner + gebyr, og børnebilletter er prissat til 40 kroner + gebyr. Du køber dine billetter ved at klikke her.

Du kan slippe for at betale gebyr, hvis du er medlem af fordelsklubben Fællesskabet. Læs mere om indmeldelse og andre fordele ved at klikke her - medlemskabet er gratis.

Brøndby IF's sæsonkortholdere har gratis adgang til onsdagens pokalkamp. Kortet skal blot scannes i indgangen som sædvanlig.

Ude foran indgangen til Sydsiden vil DBU arrangere en Fanzone med aktiviteter fra kl. 16:15. Det vil blandt andet være muligt at se pokaltrofæet, spille fodboldkamp på en pannabane og ikke mindst måle, hvor hårdt du kan skyde bolden af sted i det opstillede speedcage.

Det er ligeledes muligt at varme op på Café 1964, som slår dørene op kl. 16:00.

Pressefolk kan få adgang til kampen ved fremvisning af gyldigt pressekort i receptionen.