Auri: Mangler kvalitet og kynisme

04.11.2012 20:23

0-3 stod der på resultattavlen efter søndagens hjemmekamp mod OB, hvor lidt flere end 10.000 tilskuere var vidner til et Brøndby-hold, der havde chancerne, men ikke effektiviteten mod gæster fra Fyn.

Cheftræner Auri Skarbalius kunne efter kampen konstatere, at første halvleg spille- og chancemæssigt var mere end godkendt, men der var længere mellem det gode spil og de store chancer efter pauseteen.

Ros i pausen

- Jeg roste spillerne i pausen, selv om vi var bagud 0-1. Meget af det vi havde talt om og aftalt inden kampen lykkedes i første halvleg, og vi skal som minimum komme til pausen med uafgjort med de chancer, vi skaber. Dog mangler vi stadig kvalitet og kynisme i de afgørende situationer.

- I anden halvleg lykkes tingene ikke lige så godt som før pausen, og da vi heller ikke formåede at score i anden halvleg, bliver vi straffet, og tingene tippede den anden vej.

- Dernæst gjorde Darios (Dumic, red.) udvisning selvfølgelig, at det blev svært for de spillere, der var tilbage på banen. Det blev svært at fastholde de ting, som trods alt gjorde, at vi blev farlige i flere situationer, slutter Auri.

AS

Cheftræner Auri Skarbalius. Foto: Arnason.dk.