Brøndby IF forlænger med Andrew Hjulsager

Brøndby IF forlænger med Andrew Hjulsager

Brøndby IF og U19-talentet Andrew Hjulsager er blevet enige om en fornyelse af kontrakten, der nu er forlænget med to år.

Hjulsager, der er fra 1995, regnes for et af de største talenter i årgangen herhjemme og har i skrivende stund spillet 29 U-landskampe. Senest har han fået tre kampe for U19-landsholdet, lige som han i sommers spillede tre U20-landskampe, selv om han altså kun er 17 år. I 2011 blev han tilmed årets U17-spiller i Brøndby IF.

Talentchef Kim Vilfort giver herunder sit skudsmål af den unge, offensive midtbanespiller.

Dygtig kreatør

- Andrew er en alsidig og teknisk stærk spiller, der er dygtig i små rum. Han spiller oftest på 10'er-positionen eller som kant, der trækker ind i banen. Hans blik for spillet og for holdkammeraterne gør ham til en dygtig kreatør, og derudover afslutter han godt med begge ben og er derfor selv målfarlig.

- Andrew er en spiller, som kan nå rigtig langt. Derfor er vi naturligvis glade for at have forlænget kontrakten med ham. Andrew har alle de fodboldmæssige og ikke mindst mentale kvaliteter, der skal til for at blive en topspiller, og hvis han fortsætter med at have den rette indstilling og arbejde målrettet med at udvikle sig, så varer det ikke længe, før vi ser ham i Superligaen.

AH

Andrew Hjulsager i kamp for Brøndby IF's reservehold. Foto: Arnason.dk

image description
VSTGN Vinter Jakke
FRA 699,- KØB HER
image description
Halstørklæde - Hradecky
FRA 100,- KØB HER
image description
Snapback Cap - V VSTGN
FRA 275,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Voksen
FRA 549,- KØB HER
image description
Udebanetrøje Voksen 14/15
FRA 549,- KØB HER
image description
Snapback Cap - V VSTGN
FRA 275,- KØB HER
image description
Jubi T-shirt Logo Sort
FRA 199,- KØB HER
image description
VSTGN Grå hætte Vok.
FRA 499,- KØB HER