Holst: En mental saltvandsindsprøjtning

02.09.2012 20:47

Karantæne til Mike Jensen og Franck Semou tvang cheftræner Auri Skarbalius til at sammensætte en ny midtbane i aftenens 0-0-opgør imod FC Nordsjælland.

Det gav blandt andet plads i startopstillingen til 17-årige Frederik Holst, som lå fremskudt på midtbanen foran Jan Kristiansen og Mikkel Thygesen.

Giver tro på tingene

- Jeg fik et lille skrub på et tidspunkt og begyndte derfor at tænke mere defensivt. Derudover synes jeg, at jeg spillede en godkendt kamp, lød det fra den unge Brøndby-spiller efter slutfløjtet.

- Generelt gik det fint. Vi kom ud at løbe meget i dag, men lykkedes til gengæld godt med at holde dem fra chancer. Vi prøvede at presse dem fra start, og det havde vi pæn succes med. Efterfølgende kommer vi desværre til at stå lidt for dybt.

- Det var fjerde kamp i streg uden nederlag, og det er naturligvis noget, vi kan bygge videre på. Det er vigtigt, at vi får skabt en stime med point og dermed stille og roligt arbejder os videre i processen. Det er en mental saltvandsindsprøjtning. I dag holdt vi også nullet, og det er sådan noget, der giver tro på tingene fremadrettet.

FH

Frederik Holst havde fundet vej til startopstillingen i 0-0-opgøret imod FC Nordsjælland. Foto: Arnason.dk.