Auri: Styr på defensiven i dag

12.08.2012 20:17

Brøndby IF tabte aftenens Superligaopgør imod SønderjyskE med 1-0, da gæsternes Lasse Vibe fik tacklet en tilbagelægning fra Daniel Norouzi i kassen kort før slutfløjt.

Ifølge cheftræner Auri Skarbalius er der både positive og negative ting at tage med fra kampen.

Defensiven er godkendt - ikke gode nok offensivt

- Vi så et meget nervøst Brøndby-hold - overraskende nervøst. Vi må desværre erkende, at vi bare ikke har heldet til at få de fortjente point. Vores defensiv er godkendt, da vi formår at holde dem nede det meste af kampen. Der er kamp igen i næste weekend, og vi skal blive ved med at kæmpe.

- Nederlagene påvirker den faglige stolthed, men jeg ved, at drengene kæmper, og det er jeg stolt af. Samtidig er det vigtigt, at jeg viser, at jeg tror på det, for vi har et bedre hold, end tabellen viser. Hvis man ser på de første kampe, havde vi fortjent flere point. I dag havde vi styr på defensiven, mens vi ikke var gode nok offensivt, for vi scorer ikke på vores chancer.

- Det kan være hårdt for unge spillere at begå fejl, men (Daniel, red.) Norouzi skal bare lære af det. Det er menneskeligt at fejle, men det er vigtigt at bruge det positivt efterfølgende. Jeg har selv oplevet det. Jeg kan huske, at jeg følte, jeg var skyld i to mål i 3-1-nederlaget til Karlsruhe, og det var ikke sjovt, men jeg lærte meget af det.

AS

Auri Skarbalius på sidelinjen imod SønderjyskE. Foto: Arnason.dk.