Rommedahl: Skal bygge mere på

06.08.2012 11:40

Dennis Rommedahl måtte sidde over i de tre første Superliga-runder på grund af den skade, han pådrog sig under EM-slutrunden i juni.

I gårsdagens 3-1-nederlag til AGF var der imidlertid comeback til den hurtige kantspiller, som blev skiftet ind i pausen.

brondby.com fik følgende reaktion på den første sæsonoptræden i den gule trøje.

En fair duel

- Jeg har trænet fuldt med op til kampen efter at have været igennem en længerevarende genoptræning. Det har taget sin tid. Undervejs oplevede jeg et lille tilbagefald, hvor jeg begyndte at mærke lidt til skaden igen. Hvis det var undgået, kunne jeg måske have været fit allerede i sidste weekend, men nu føler jeg mig i hvert fald klar. Nu skal jeg bygge mere på.

- Jeg fik 45 minutter i benene, og jeg synes egentlig, at det gik fint med både skade og kondition. Det var det positive element for mig i dag. Nederlaget er jeg selvsagt ikke tilfreds med, lyder det fra Dennis Rommedahl, som fik annulleret et mål, da dommeren dømte frispark til AGF efter en løbeduel.

- Vi løber begge efter bolden, og som jeg ser det, er der tale om en fair duel. Det er så mig, der får træf på den, men der er ikke noget at gøre ved det nu. Vi må op på hesten igen.

DR

Dennis Rommedahl fik annulleret sin scoring imod AGF. Foto: Arnason.dk.