Brøndby IF sælger Nicolaj Agger

06.08.2012 10:10

Brøndby IF er blevet enig med Vejle Boldklub Kolding om en transfer af angriberen Nicolaj Agger, der skifter med øjeblikkelig virkning på en tre-årig kontrakt.

Nicolaj Agger har spillet i Brøndby IF fra barnsben og fik en drømmedebut på klubbens bedste seniormandskab, da han scorede to gange i 4-0-sejren over Flora Tallinn i august 2006. Siden da er det blevet til ni scoringer i 59 Superligakampe for de blågule plus et par afstikkere i form af lejeophold i SønderjyskE og svenske Djurgården.

Undervejs er Nicolaj Aggers karriere blevet udfordret af skader, og sportschef Ole Bjur glæder sig over, at skiftet til Vejle Boldklub Kolding kan give angriberen en ny mulighed for kontinuitet.

Tid til at skilles

- Vi har været glade for samarbejdet med Nicolaj Agger, men nu er vi nået frem til, at det er tid til at skilles. Nicolaj har af forskellige årsager ikke været en regelmæssig del af startopstillingen igennem de senere år. Han har forståeligt nok et ønske om mere spilletid og større kontinuitet, hvilket der ikke umiddelbart er udsigt til hos os. Derfor er det en glæde, at vi kan hjælpe Nicolaj videre i karrieren med et skifte til Vejle Boldklub Kolding, siger Ole Bjur.

- Nicolaj skal have stor tak for de mange kampe i Brøndby-trøjen hele vejen op igennem systemet, og vi ønsker ham al mulig held og lykke med opholdet i Vejle Boldklub Kolding.

NA

Nicolaj Agger skifter fra Brøndby IF til Vejle Boldklub Kolding. Foto: Arnason.dk.