Auri: Vigtigt at fortsætte med at tro på tingene

05.08.2012 22:10

Brøndby IF måtte rejse hjem fra Aarhus uden point i bagagen, da det blev til et 3-1-nederlag til AGF søndag aften.

brondby.com fik følgende reaktion fra cheftræner Auri Skarbalius efter slutfløjtet.

Skal fortsætte med at tro på tingene

- Den er tung for drengene i dag, men jeg må rose dem for den energi, de lægger for dagen. Vi er ikke skarpe nok til at udnytte den boldbesiddelse, vi har, og vi er ikke dygtige nok til at lukke af. Det ærgrer mig især, fordi vi egentlig er ovenpå i første halvleg, hvor spillet kun går én vej.

- Efter kampen sagde jeg til spillerne, at det var godt kæmpet, og at der var fantastisk energi. Vi scorede til 1-3, og denne evne til at holde fast skal vi tage med videre. Heldigvis er det sådan i fodbold, at der er en kamp igen i næste weekend.

- Nu er det vigtigt at fortsætte med at tro på tingene - ligesom drengene gjorde, selv om de var bagud 3-0. Der er ikke andet at gøre. Vi kan ikke bare lægge os ned og dø. Vi fortsætter ad den konstruktive vej, og jeg synes, at vi har spillet fire fornuftige kampe. Der har været energi i alle fire kampe. Der har været fightervilje i alle fire kampe. Desværre har vi ikke været dygtige nok til at få point ud af det. Jeg er ked af at sige det, men det er den proces, vi er inde i. Vi skal blive bedre til at rage pointene til os.

- Jeg vil også gerne tilføje, at vi endnu en gang fik en fantastisk opbakning fra vores medrejsende fans. Det betyder meget for os - det kan man mærke på drengene.

AS

Cheftræner Auri Skarbalius på sidelinjen imod AGF. Foto: Arnason.dk.