Semou: Vigtigt med en sejr

31.07.2012 08:20

Franck Semou ydede igen en bundsolid indsats på Brøndby IF's defensive midtbane i 2-1 sejren over Silkeborg IF mandag aften.

Midtbaneslideren var da også glad for sejren - og for opbakningen - dagen efter kampen.

En tryghed som ung spiller

- Det var utrolig vigtigt for os at få en sejr. Vi kæmpede for det hele vejen igennem, og det var en stærk holdindsats der gør, at vi vandt.

- Vi spiller utrolig godt i starten af kampen og får to hurtige mål, men så laver vi et par dumme boldtab, som sætter Silkeborg i gang. Vi fightede os dog tilbage i kampen og holder føringen hjem.

- Stor ros til fansene, som bakkede os helt vildt op i går. Det betyder så meget for os, at de er der, og det er en tryghed for os unge spillere at vide, at opbakningen er 100 %, selv om man laver fejl eller ikke får spillet til at glide i perioder.

- Jeg føler, at det er gået udmærket for mig i de tre første kampe, men jeg fokuserer mere på, hvordan det går for holdet. Jeg har et godt samarbejde med Mike på midten - vi taler meget sammen, og jeg kan helt sikkert bruge hans rutine i kampene, slutter Semou.

FS

Franck Semou jubler over "assisten" til 1-0 målet, der kom fra en Silkeborg-spiller efter et godt indlæg fra midtbaneslideren. Foto: Arnason.dk