2-1-nederlag til AaB søndag aften

22.07.2012 18:50

Anden spillerunde endte med et 2-1-nederlag til AaB. Mathias Gehrt bragte bragte de blågule foran 1-0 kort efter pausen, men Lucas Andersen og Nicklas Helenius satte efterfølgende AaB-scoringer i kassen.

I sidste uge var der tekniske problemer med brondby.coms liveupdate. I løbet af ugen kom systemet op at køre igen, men endnu en gang var der knas i maskineriet. Derfor skete liveopdateringen i denne artikel.

AaB-Brøndby IF 2-1

0' Spillerne kommer på banen lige om lidt. Lige op til kampen er regnen begyndt at drysse ned over NORDJYSKE Arena.

1' Kampen er fløjtet igang af dommer Claus Bo Larsen.

2' Krohn-Dehli er gledet ind bag Simon Makienok som afløser for den skadet Mikkel Thygesen.

5' Indledningen på kampen er begyndt udramatisk med spil frem og tilbage på midten af banen.

7' Kasper Kusk med kampens første forsøg, men hovedstødet får ikke nok kraft på. Lige efter får Norouzi gult for en mislykket glidende tackling.

12' BIF mangler stadig at kreere deres første chance. Augustinussen forsøger sig med et langskud, men Tørnes bliver ikke testet i denne omgang.

15' Rasmus Würtz ser gult da han glider for sent ind på Semou.

18' BIF forsøger at bygge tålmodigt op, men indtil videre mangler der meget i at det bliver farligt.

20' På trods af det sene kamptidspunkt er der et flot fremmøde på udeafsnittet der ikke er langt fra at være fyldt op. Imens jeg skriver det får AaB sendt et hårdt langskud afsted mod Tørnes der får pareret.

21' Goodson trækker med frem i et angrebsstød og får dykkende sendt et hovedstød afsted som keeper Nicolai Larsen må give hjørne på. Hjørnesparket fører ikke til noget.

23' Agger kommer afsted i en solotur, og ender med at få sendt et forkølet skud afsted med højrebenet.

24' Würtz sender et flot langskud afsted der tager overliggeren og går over mål. BIF så for passive ud i den situation.

29' Mike Jensen sender et skruet langskud afseed der ryger et par meter forbi mål.

30' BIF har haft 56% af boldbesiddelsen, men AaB har indtil videre brugt bolden en lidt bedre.

33' BIF får hjørne og Goodson stiger igen til vejrs og sender bolden forbi mål.

38' En forholdsvis kedelig halvleg er pt inde i sin kedeligste fase.

45' Gult til Anders Randrup og vi går til pause med resultatet 0-0. Spillet er uinspireret fra begge mandskaber og vi kan blot håbe at det bliver bedre i 2. halvleg. Indtil videre minder kampen om de to holds seneste opgør i Aalborg, der endte med en smal 1-0 sejr til hjemmeholdet.

2. Halvleg sat igang. Mathias Gehrt har byttet med Agger og Krohn-Dehli tager nu Agger's plads, mens Gehrt ligger som 10'er.

48' MÅL BIF! Gehrt sparker den i 2 omgange i kassen efter lidt tilfældigheder inde i feltet. Makienok får snittet bolden og pludselig står Gehrt alene med keeperen.

52' Lasse Nielsen står ved et hjørnespark helt umarkeret og kan heade mod mål, men sender den istedet for et par meter forbi.

56' MÅL AAB! BIF defensiven bliver spillet helt tynde og Lucas Andersen kan udplacere Michael Tørnes.

59' Gehrt finder flot Makienok i feltet der tager den ned med brystet og trykker af. Desværre sidder skuddet i sidenettet.

60' Goodson får gult får en nødbremse.

61' Jeppe Curth skiftes ind i stedet for Lucas Andersen.

62' Naturligvis en livlig start på 2. halvleg med de to mål, men udover det er de to hold også kommet op i et højere tempo, så underholdningsniveaet er steget betragteligt.

65' Krohn sætter et indkast hurtigt igang og Gehrt kan med en aflevering spille Makienok helt nøgen i feltet, men desværre har Gehrt ikke set ham.

66' Curth med en stor hovedstødschance som Tørnes flot klarer. På returen har Helenius en endnu større chance som han sparker langt forbi mål.

67' MÅL AAB! Helenius løber fra Stenderup og sparker den køligt forbi Tørnes.

72' Hjørne til BIF. Makienok header bolden i kassen, men har begået frispark forinden.

73' Gult til Jens Larsen for en oversatset tackling. Oke Akpoveta kommer på banen og afløser Jens Larsen. Oke går ind centralt, mens Gehrt trækker ud på højrekanten.

76' Et par hurtige afleveringer bringer Oke i en god skudposition, men han helkikser forsøget.

80' BIF sidder på alt spillet nu og har et moderat pres mod AaB-målet.

85' Tiden er ved at rinde ud og der er ikke umiddelbart optræk til en udligning.

86' Patrick Kristensen afløser Kasper Kusk.

90' Der er lagt minimum 3 minutters tid til.

Kampen slutter med et skuffende 2-1 nederlag. Liveupdaten siger tak fra NORDJYSKE Arena og på gensyn d. 30. juli hvor BIF tager imod Silkeborg IF.