Semou: Vi havde fortjent bedre

15.07.2012 20:54

Franck Semou spillede en stærk kamp og høstede ros fra cheftræner Auri Skarbalius, da Brøndby IF åbnede sæsonen med et 1-0-nederlag til OB.

Den unge midtbanespiller glæder sig over egen indsats, men hæfter sig i højere grad ved, at holdet er i fremgang i forhold til sidste sæson.

Havde fortjent bedre

- Min indsats i dag har rod i den gode opstart. Jeg har følt mig godt tilpas med både min egen og holdets udvikling, og jeg føler, at jeg har lagt på igennem al den tid, jeg har været her.

- Jeg er selvfølgelig glad for, at jeg har bevist mit værd, men jeg tænker stadig på, at vi tabte - og vi havde fortjent bedre, vil jeg mene. De har et par chancer i første halvleg og scorer på den ene. Det er effektivitet, men halvlegen var temmelig lige, og efter pausen har vi et stort overtag, hvor vi bare spiller nede på deres banehalvdel. Vi skaber en del chancer, men mangler lige det sidste med hensyn til at putte den ind. Da vi endelig fik den i nettet, blev det annulleret.

- Nogle vil måske sige, at det ikke nytter noget at have bolden, hvis man ikke scorer, men vi må fokusere på, at der er fremskridt at spore i forhold til sidste sæson. Jeg tror på, at det kan blive til mere. Folk kører på, selvom vi kommer bagud, og det er trods alt et stort skridt på vejen.

FS

Franck Semou spillede en stærk kamp ved siden af Mike Jensen på den centrale midtbane. Foto: Arnason.dk.