Nederlag til OB i sæsonpremieren

15.07.2012 18:49

Brøndby IF tog søndag aften hul på den nye Superliga-sæson imod OB.

Undervejs ramte Clarence Goodson sammenføjningen, og den blågule anfører fik senere bolden i nettet. Scoringen blev dog annulleret, og OB kunne rejse hjem med en 1-0-sejr på mål af Jacok Schoop.

Brøndby IF-OB 0- (0-1)

11 min.: Så er der endelig live-update. En rimelig lige kamp med højt tempo indtil videre. Der har været optræk til chancer i begge ender.

14. min.: Agger får fyret af, og Jesper Christiansen kan ikke holde bolden. Simon Makienok er tæt på at opsnappe returen.

16. min.: Frispark lige uden for feltet, men Mike Jensen sparker i muren.

17. minut: OB foran 1-0. Agger er nede i eget felt og får uheldigvis tacklet bolden hen til Jacob Schoop, som passerer Tørnes fra kanten af det lille felt.

20. minut: Brøndby IF har skubbet spillet op omkring OB-feltet, men den afgørende aktion, der skaber hullet, mangler.

22. min.: Jens Larsen forsøger at finde Simon Makienok, men bolden bliver sendt til hjørne af en OB-forsvarer. Hjørnesparket ligger lige i panden på Makienok, men afslutningen sidder lige i handskerne på OB-keeperen.

24. min.: Jens Larsen får en advarsel.

28. min.: Advarsel til OB's Andread Johansson for en frispark på Mike Jensen. Stenderup er ved at komme frem til indlægget efterfølgende, men det bliver et hjørne i stedet.

29. min.: Hjørnesparket finder endnu en gang vej til Makienoks pande. Hovedstødet er fra tæt hold, men går desværre forbi mål.

31. min.: Gode OB-kombinationer i Brøndby-feltet er lige ved at føre til en stor chance, men bolden bliver clearet i sidste øjeblik.

33. min.: Jens Stryger Larsen får behandling efter en tackling fra Andreas Johansson. Michael Krohn-Dehli er begyndt at varme op.

36. min.: OB holder godt fast i bolden.

38. min.: Semou afslutter - desværre uden for rammen. Mike Jensen forsøger sig også kort tid efter. Denne går også over mål.

41. min: OB-kontra. Skuddet sidder dog lige på Tørnes.

42. min: Mike Jensen kommer fri til skud, men Jesper Christiansen parerer det ellers udmærkede forsøg.

43. min: Frispark til Brøndby lige uden for OB's felt. Agger sparker i muren.

45. min: Der bliver givet og taget i nærkampene som vanligt mod OB. Thygesen føler sig snydt for et frispark, og efterfølgende er det OB, der får tilkendt ét efter en infight. Det fører ikke til noget, og dommer Lars Christoffersen fløjter kort efter til pause. Brøndby er efter en lige halvleg bagud 0-1.

45. min.: Brøndby-spillerne kommer først ud fra omklædningen. Opmuntringer hele vejen rundt blandt spillerne.

46. minut.: Anden halvleg er i gang. Thygesen lægger et aggressivt pres med det samme.

48. min.: Semou sender et skud af sted. Opspillet var fint, men afslutningen er uden for rammen.

50. min.: Brøndby IF er kommet bedst fra start i anden halvleg. Aggressivitet og boldbesiddelse beskriver det bedst.

52. min.: Der bliver gået til den i nærkampene fra begge hold. Rent taktisk synes OB at være rykket en tand længere tilbage på banen.

54. min.: OB stikker af sted i en kontra, men Jens Stryger Larsen laver et fantastisk returløb og får stoppet muligheden.

57. min.: Michael Krohn-Dehli erstatter Jens Stryger Larsen.

58. min.: Endnu en gang er der mulighed for at slå et indlæg ind mod Simon Makienok, men bolden når aldrig derind. Kvaliteten i indlæg har været for lav i dag.

59. min.: Endelig et godt indlæg! Krohn-Dehli finder Goodson på bagerste stolpe, men anføreren header på sammenføjningen!

60. min.: Brøndby IF i klart overtag i øjeblikket.

64. min.: Krohn-Dehli stikker Agger i dybden, men en OB-forsvarer når at komme på tværs, inden afslutningen falder.

67. min.: Krohn-Dehli finder Agger på kanten af feltet, men angriberens afslutning blokeres.

70. min.: OB har fået etableret lidt spil på Brøndby-halvdelen, men det løber ud i sandet. Thygesen bliver i stedet sendt af sted i kontra. Det ender med et hjørnespark.

74. min.: Advarsel til Mike Jensen. Samtidig kommer Oke Akpoveta på banen til kæmpe bifald. Agger går ud

78. min.: Brøndby-scoring bliver annulleret! Goodson brokker sig til dommeren. Ellers et flot indlæg til bagerste stolpe, som bliver sat sikkert ind af kaptajnen. Frisparket så tyndt ud.

84. min.: OB skifter to. Morten Skoubo og Tore Reginiussen erstatter Hans Henrik Andreasen og Jacob Schoop.

85. min.: Brøndby IF skifter. Dario Dumic erstatter Anders Randrup. Den store midterforsvarer spiller helt oppe foran ved siden af Simon Makienok og Oke Akpoveta.

86. min.: Der er tryk på i OB-feltet.

90. min.: Makienok og Dumic vinder meget på hovedet. Bolden falder ned hos Oke, som afslutter. Den går ved siden af.

90. min.: OB giver sig god tid ved hjørne og efterfølgende indkast. De holder godt fast i bolden nede ved hjørneflaget.

90. min.: Dommeren fløjter af. Brøndby IF tager 1-0 til OB på trods af massivt overtag i anden halvleg.