Agger: Vi rejser os hurtigt

10.07.2012 10:43

Brøndby IF kom bagud i sommerens sidste træningskamp imod HB Køge, men Nicolaj Agger bragte hurtigt de blågule tilbage i kampen med et flot hovedstød til 1-1 kort før pausen.

'Fætter Agger' var ligeledes indblandet i 2-1-scoringen, og den 23-årige angriber glæder sig over, at ingen lod sig slå ud af at være kommet bagud.

Rejser os hurtigt

- Det er vigtigt, at vi får kanterne med i feltet ved indlæg, så Simon (Makienok, red.) ikke ligger alene derinde. Jeg kom ind fra venstrekanten, og da René (Joensen, red.) slog et godt indlæg, fik jeg mulighed for at heade den over i modsatte hjørne. Det var et rigtig godt angreb, og dem var der egentlig mange af, synes jeg.

- Vi rejser os hurtigt og scorer til 1-1 umiddelbart efter at være kommet bagud. Vi har talt meget om, at vi kører efter de koncepter og aftaler, som vi træner og tror på, uanset hvordan kampen forløber. Det er vigtigt, at vi ikke lader os slå ud af at komme bagud, som vi måske har haft en tendens til tidligere.

- Det handler meget om, at man tror på konceptet og er tryg ved de ting, man gør. Det er lidt lettere, hvis man har en plan at falde tilbage på, og at alle ved, hvad de skal gøre i de forskellige situationer. Vi har arbejdet meget med at få etableret de faste aftaler, så vi tror på os selv, og vi ved, hvordan vi skal reagere i de forskellige situationer.

NA

Nicolaj Agger startede på venstrekanten imod HB Køge og kvitterede med en scoring til 1-1.