2-1-sejr over HB Køge

08.07.2012 17:49

Søndag kl. 16 spillede Brøndby IF sidste træningskamp, før det går løs i Superligaen. Modstanderen var HB Køge hjemme på Brøndby Stadion.

brondby.com liveopdaterede fra kampen, så du kan læse hele kampforløbet nedenfor.

Brøndby IF - HB Køge 2-1 (1-1)

SLUT: Brøndby IF vinder fortjent 2-1 på mål af Nicolaj Agger og René Joensen.

90. min.: Agger får forlænget en lang bold til Gehrt, der helflugter et stykke over mål. Vi kører på de sidste sekunder af kampen nu.

86. min.: Gode detaljer fra Thygesen fører til et indlæg fra Holst, som til sidst ender hos Thygesen på ny, der fra få meters afstand har en stort set fri afslutning med hovedet. En HB Køge-forsvarer får dog flot reddet på stregen.

75. min.: Oke Akpoveta opsnapper en dårlig aflevering i HB Køges forsvar og er efter en smart "vende-rundt-finte" fri med keeperen. Desværre fløjter dommeren for, at Oke skulle have haft lidt for høje albuer i vendingen og dermed ramt en forsvarer. Svært at se, om den var god nok, men eftersom forsvareren ømmer sig, må vi gå ud fra, at der var kontakt og dermed frispark.

70. min.: En langt mere underholdende anden halvleg, hvor Brøndby IF er mere direkte og sidder på det meste. HB Køge har sporadiske omstillinger og dødbolde, men har endnu ikke i anden halvleg spillet sig frem til chancer i etableret spil.

67. min.: Brøndby IF skifter Oke Akpoveta og Frederik Holst ind i stedet for Mike Jensen og René Joensen. Holst går ind på højre back, Thygesen rykker ned på den centrale midtbane, mens Oke gør Gehrt selskab oppe foran.

65. min.: René Joensen ser ud til at have fået krampe. Det forstår man godt efter den indsats. Da han har været under behandling, skal han ud fra banen, hvilket sker med publikums applaus i ryggen.

65. min.: Der holdes som i første halvleg en vandpause.

63. min.: Mike Jensen er tæt på at øge føringen på et skud lige uden for feltet, men afslutningen går snert forbi den ene stolpe. Forinden var Lee Rochester fra HBK tæt på at score for anden gang, da en nedfaldsbold efter et hjørnespark pludselig landede foran ham. Heldigvis sparkede den unge angriber langt over mål.

59. min.: Scoringen kommer efter endnu et godt angreb, hvor Agger af to omgange spiller et-to med en holdkammerat og til sidst trækker forbi en forsvarer i feltet og bliver nedlagt. Dommeren vinker dog afværgende, og i stedet kommer René Joensen i fuldt firspring og hugger bolden i kassen fra kanten af feltet. Flot kasse!

59. min.: René Joensen krydrer en fremragende kamp med en scoring. 2-1 til Brøndby IF!

57. min.: Akkurat som i første halvlegs begyndelse dominerer hjemmeholdet kraftigt her efter pausen, og denne gang kommer scoringsmulighederne også. Nu skal de bare puttes i kassen!

54. min.: Mathias Gehrt er endnu en gang kreatøren. Han befinder sig bedst i mellemrummet mellem modstandernes midtbane og forsvar, og han gør ondt på HB Køge i det rum lige nu. Denne gang sender han Thygesen afsted i feltet med en god stikning. Thyge afleverer hårdt på tværs til en fremadstormende Norouzi, der overplacerer skuddet.

53. min.: Fint angreb af Brøndby IF, der kombinerer sig op gennem banens midte med små afleveringer. Til sidst finder Gehrt Jens Larsen, der efter et par træk får afsluttet - dog desværre forbi mål.

50. min.: Igen en udmærket Brøndby-mulighed, men Aggers følte højrebensskud går forbi mål.

49. min.: Igen fine detaljer fra Joensen på højrekanten. Han dribler smart forbi en modstander og finder Nicolaj Agger på midten. Agger lægger bolden af til Mathias Gehrt, hvis afslutning desværre går forbi mål.

47. min.: Nicolaj Agger er tæt på at score igen på hovedstød efter et hjørnespark fra Mike Jensen, men hans dykkende header mistimes en anelse.

46. min.: Anden halvleg er sat i gang. Brøndby IF har i pausen skiftet Mathias Gehrt ind i stedet for Simon Makienok.

45. min.: Kampens dommer fløjter til pause. 1-1 efter en halvleg, hvor 1387 tilskuere var vidner til et dominerende Brøndby-hold i de første 30 minutter, mens HB Køge kom bedre med i halvlegens sidste kvarter. Relativt få målchancer i kampen indtil videre.

44. min.: Unge René Joensen har indtil videre været kampens oplevelse. Sikker i defensiven på højre back og med fremme i de fleste angreb, hvilket blandt andet gav assisten til Aggers udlignende mål.

39. min.: Mindre end et minut senere bringer Nicolaj Agger balance i regnskabet med et fint hovedstød efter et klasse-indlæg fra René Joensen. 1-1.

38. min.: HB Køges Lee Rochester Sørensen snyder offside-fælden og bringer HB Køge foran 0-1 efter at have været alene med Tørnes i Brøndby-målet.

30. min.: Spillerne på de to hold tager en aftalt timeout for at få en tår vand i varmen.

29. min.: Mike Jensen bryder igennem HB Køges forsvar og fortsætter sit løb dybt ind i feltet. Til sidst bliver trækket dog en anelse for langt. Der skulle nok have været afsluttet tidligere, da der var flere gode skudmuligheder.

27. min.: Fint Brøndby-angreb. Mike Jensen finder Jens Larsen i højresiden, som slår et perfekt indlæg ind i panden på Nicolaj Agger. Desværre ender Aggers ellers udmærkede hovedstød lige i favnen på udeholdets målmand.

25. min.: Efter seneste update fik HB Køge så tilspillet sig en udmærket mulighed i Brøndby IF's højreside, som Clarence Goodson får pareret til hjørne.

24. min.: Brøndby IF er gået væk fra det høje pres fra kampens start, hvilket giver HB Køge lidt mere boldbesiddelse. Dog primært på deres egen banehalvdel indtil videre.

19. min.: Det er tydeligt, at hjemmeholdets backs har fået meget offensive roller i dag, da både Norouzi og Joensen oftest ligger mere som henholdsvis højre og venstre kant end som backs.

16. min.: Norouzi-gennembrud giver frispark, der giver hjørne, der løber ud i sandet.

15. min.: Hjemmeholdet sidder relativt tungt på kampen, men det kniber indtil videre med at skabe åbne scoringsmuligheder.

12. min.: På det efterfølgende angreb slider Agger sig fri i venstre side af HB Køge-feltet og får afsluttet fladt i det korte hjørne, men skuddet er ingen sag for svanernes keeper Morten Haastrup Jensen.

11. min.: HB Køge med deres første angreb. Det ender med en skudmulighed et stykke uden for feltet, som Tørnes sikkert griber. Ellers en god omstillingsmulighed for gæsterne.

5. min.: Godt gennemspillet angreb i højresiden, der sender René Joensen afsted i dybden. Hans flade indlæg bliver dog pareret til hjørne. Hjørnesparket giver en afslutning til Nicolaj Agger, der sparker et stykke over mål.

2. min.: Så er kampen fløjtet i gang af dagens dommer Anders Poulsen. Du kan se Brøndby IF's startopstilling lidt længere nede på siden. På bænken har hjemmeholdet: Falkesgaard, McGrath, Akpoveta, Dumic, Gehrt, Corlu, Holst og Patrick Olsen.

Før kamp: Solen bager ned over Brøndby Stadion. De første par hundrede tilskuere har fundet deres pladser i solen. Fysisk træner Ahron Thode tager lige nu Brøndby-spillerne igennem opvarmningen forud for kampstart.

Før kamp: Brøndby IF starter med følgende 11 spillere på banen: