Auri: Vi skaber rigeligt med chancer

04.07.2012 09:13

Tirsdagens 1-0-sejr over VfB Lübeck kom i hus på baggrund af en koncentreret indsats, hvor der ikke blev givet noget væk i forsvaret, men hvor chancerne var til mere end en et-måls sejr.

Auri Skarbalius giver her sit syn på kampen.

Fortsætter med at arbejde på vores spil

- Vi skaber mange chancer mod Lübeck, og vi skal score mere end det ene mål. Ellers hæfter jeg mig ved, at vi igen spiller til nul, hvilket altid er vigtigt for et hold uanset modstanderen. Jeg er også tilfreds med vores spilopbygning og overgangen til afslutningsspil. Her var vi stærke og skabte en del gode muligheder og satte flere forskellige spillere i scene.

- Vi er realister og ved, at vi skal fortsætte med at arbejde hårdt. Vi holder os til det spor, vi har lagt og bygger på hele tiden.

- Der var flere gode præstationer i kampen, og eksempelvis René (Joensen, red.) spiller hele kampen på højre back og gør det rigtig godt. Han og de andre unge som Oke (Akpoveta, red.) og Holst (Frederik Holst, red.) præsterer, når de spiller, og det er vigtigt for os, at de unge byder sig til og udvikler sig løbende.

OA

Oke Akpoveta og de andre unge Brøndby-spillere får ros af cheftræner Auri Skarbalius.