FBM 06/2012: Tildeling af aktiekøbsoption til administrerende direktør Jan Lockhart

FBM 06/2012: Tildeling af aktiekøbsoption til administrerende direktør Jan Lockhart

BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S
Cvr.nr. 83 93 34 10

Brøndby, den 15. maj 2012

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 06/2012

Brøndbyernes IF Fodbold A/S - Tildeling af aktiekøbsoption til administrerende direktør, Jan Lockhart

Bestyrelsen har d.d. besluttet at tildele administrerende direktør Jan Lockhart en aktiekøbsoption, der giver ret til at købe op til 15.000 stk. B-aktier i selskabet. Optionen kan udnyttes i de fire ugers handelsvinduer, der følger selskabets årsregnskabsmeddelelse for regnskabsåret 2014, halvårsmeddelelsen for første halvår 2015, samt selskabets årsregnskabsmeddelelse for regnskabsåret 2015. Herefter bortfalder optionen.

Udnyttelseskursen er kr. 14,53 pr. aktie svarende til en kurs beregnet som et simpelt gennemsnit af den gennemsnitlige noterede daglige børskurs (alle handler) for de forudgående 10 børsdage før beslutningen. Hertil kommer et tillæg på 5 % p.a. samt fratrukket eventuelt udbetalt udbytte i perioden fra tildelingen af optionerne frem til instruksen om udnyttelse kommer frem til selskabet.

Værdien af optionen kan med udgangspunkt i kursen på kr. 14,53 pr. aktie og en dividendepolitik på kr. 0 pr. aktie pr. år ved anvendelse af Black-Scholes-formlen beregnes til kr. 0,1 millioner, der udgiftsføres over incitamentsprogrammets løbetid på ca. fire år.

Beregningen er foretaget på grundlag af en forventet fremtidig volatilitet på 63 %, en hurdle rate på 5 % p.a. og et risikofrit renteniveau på 0,75 % p.a. (svarende til diskontoen på tildelingstidspunktet). Det er derudover forudsat at optionerne udnyttes i den midterste udnyttelsesperiode.

Tildelingen af aktieoption ændrer ikke ved selskabets økonomiske forventninger.

Se meddelelsen her.

Med venlig hilsen

Per Bjerregaard
Bestyrelsesformand

Information

Yderligere oplysninger om denne meddelelse kan fås hos bestyrelsesformand Per Bjerregaard på tlf. 43 63 08 10.

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER