Auri: Vi mangler skarphed i dag

22.04.2012 21:14

Brøndby IF tabte i dag 0-2 til FC Midtjylland. Brøndby IF mødte et på dagen skarpere hold, men det var generelt en chancefattig kamp med to hold, der stod godt på banen.

Cheftræner Auri Skarbalius var meget tilfreds med første halvleg, men savner skarphed på den sidste tredjedel.

Rigtig god første halvleg

- Jeg synes, vi spiller en rigtig god første halvleg, hvor vi holder FC Midtjylland fra de store chancer. Vi skaber desværre ikke så mange chancer selv og mangler lige den sidste skarphed. Det er noget, vi skal blive bedre til.

- I anden halvleg spiller vi ok, men er ikke helt så boldsikre, som vi var i første halvleg. De får så et mål på en dødbold, og et mål som ser lidt tilfældigt ud. Men sådan er fodbold nogle gange, og vi skal bare videre.

- Vi holder et klassemandskab som FC Midtjylland nede på meget få chancer og er stærke på bolden i første halvleg, så det er jeg tilfreds med, selvom jeg selvfølgelig ikke er tilfreds med resultatet.

- Af de sidste fire kampe, er det kun kampen mod HB Køge, hvor jeg ikke synes spillerne har været klar, ellers har spillerne vist den nødvendige gejst, og som jeg hele tiden har sagt, er vi i starten af en proces, hvor vi skal blive ved med at arbejde hårdt, slutter Cheftræner Auri Skarbalius.

AS

Auri Skarbalius hæfter sig ved en god første halvleg, hvor Brøndby IF manglede marginalerne og skarpheden for at score.