Auri: Vi rejser os trods nederlaget

15.04.2012 21:51

Brøndby IF tabte søndag aften med 0-2 til AC Horsens på udebane. Brøndby IF formåede at hæve niveauet i forhold til sidste kamp mod HB Køge, men manglede desværre den afgørende skarphed.

Cheftræner Auri Skarbalius var da også tilfreds med spillernes indstilling og så flere positive ting i kampen mod et godt organiseret hjemmehold.

Mangler skarphed

- Jeg synes overordnet set, at vi spiller en ok kamp. Vi starter godt og får tilspillet os et par store chancer i første halvleg, som vi desværre brænder. Så får de et mål på en personlig fejl, og så er AC Horsens gode til at forsvare sig.

- I dag mangler vi helt klart den sidste skarphed. Vi har nogle store chancer, som vi skal score på. Hvis vi kommer på 1-0, bliver det en helt anden kamp, hvor de er nødt til at komme frem ad banen.

- Vi har hele tiden sagt, at vi er i en proces, hvor vi er i gang med at bygge et hold op. Vi vidste, der ville komme udfald, og at vi ville tabe kampe. Det jeg er tilfreds med i dag, er at vi formår at rejse os fra sidste kamp mod HB Køge og igen viser den nødvendige aggressivitet, slutter cheftræner Auri Skarbalius.