U17 og U19 tabte begge til Esbjerg

10.04.2012 10:27

Brøndby IF's U17- og U19-hold var i weekenden på besøg på den jyske vestkyst til to opgør mod Esbjerg.

Desværre måtte begge U-hold returnere til Brøndby med 0 point i bagagen, da U17 tabte 0-1 og U19 tabte 1-2 efter spillemæssig blågul dominans i begge kampe, særligt i U19-kampen.

Mortensen scorede igen

U17-kampen var en relativt lige affære, hvor Brøndby IF dog var bedst med bolden, mens Esbjerg var mere direkte. Kampen blev først afgjort i sidste minut, hvor Esbjerg fik tilkendt et straffespark, som blev eksekveret til en 1-0 sejr til hjemmeholdet.

U19-kampen bød på en udmærket spillemæssig præstation af gæsterne, men der manglede kynisme i de afgørende situationer. Kampen igennem havde Brøndby IF masser af spil, et hav af indlæg og også en del gode chancer, men mere end Nicolas Mortensens hovedstødsmål midt i første halvleg blev det ikke til. Det er Mortensens andet mål i de seneste to kampe. Da Esbjerg af to omgange fik sendt bolden ind bag Nicolaj Jørgensen i Brøndby-målet, sluttede kampen 2-1 til værterne.

Brøndby IF's U17-hold ligger fortsat nummer et i U17 Ligaen med 32 point for 15 kampe. Næste U17-kamp er ude mod Lyngby den 24. april kl. 18.

Brøndby IF's U19-hold ligger nummer fire i U19 Ligaen med 22 point for 13 kampe og med seks point op til førerholdet fra FC København. Næste kamp for U19-talenterne er først den 5. maj, når man kl. 13 ude møder OB.