En god generalprøve

25.02.2012 15:00

Brøndby IF tog lørdag eftermiddag kl. 16 mod kronjyderne fra Randers FC til den sidste træningskamp forud for forårssæsonpremieren mod SønderjyskE den 4. marts.

Efter en svag første halvleg dominerede Brøndby anden halvleg og vandt fortjent 3-1 på mål af Agger, Krohn-Dehli og Makienok.

Super anden halvleg

Første halvleg var chancefattig og præget af en del fejlafleveringer fra begge hold. Brøndby havde et par indlæg fra kanterne, men de manglede lige den sidste skarphed for at blive farlige.

Anden halvleg blev heldigvis mere interessant end første halvleg, hvilket var til glæde for de 1618 fremmødte tilskuere. Et flot fremmøde med tanke på, at det var en træningskamp lørdag eftermiddag.

Brøndby-spillerne virkede mere tændte i anden halvleg, og hele spillet flød bedre. Allerede efter fem minutter opfangede Nicolaj Agger en fejlaflevering, og han kunne sikkert gøre det til 1-0. Angriberen har været skarp i træningskampene i år og ser ud til at være i fremragende form.

Efter 58 minutter fik Brøndby et frispark fem meter uden for feltet, som Michael Krohn-Dehli tog sig af. Han kvitterede ved at sende læderet op i hjørnet uden chance for målmanden, som måtte se måbende til. Et rigtigt flot mål.

Minuttet efter scorede Simon Makienok, men målet blev korrekt annulleret for friskpark.

Jens Larsen var kommet ind på højrekanten og var som altid energisk og ivrig efter at få bolden. I det 64. minut modtog han bolden i højre side og smækkede bolden indover til også indskiftede Mathias Gehrt, som flugtede bolden mod mål, men desværre satte en fodparade fra Randers' målmand en stopper for skuddet.

I det 69. minut reducerede Lasse Rise til 2-1 på et skud udefra, der blev rettet af af en Brøndby-forsvarer, og derfor var Michael Tørnes uden chance.

Simon Makienok fik udbygget føringen til 3-1 i det 81. minut på en assist fra Nicolaj Agger. Det var den lange angribers andet mål i træningskampene. Makkerskabet med kollegaen Agger så også ud til at fungere godt, og de var gode til at supplere hinanden.

Kampen endte 3-1 til Brøndby efter en god anden halvleg.

Brøndby IF - Randers FC 3-1 (0-0)

1-0 Nicolaj Agger (52. min.)
2-0 Michael Krohn-Dehli (58. min.)
2-1 Lasse Rise (68. min.)
3-1 Simon Makienok (82. min.)