Kvinder: Champions League optakt

20.02.2012 10:18

Tirsdag den 21. februar 2012, kl. 16.00 er der på kunstbanerne ved Brøndby Stadion, lagt op til en spændende nordisk duel, når Brøndbys kvinder møder de svenske mestre FC Malmö i en træningskamp.

Træningskampen er forberedelse til Champions League kvartfinalen mod de forsvarende CL mestre Olympique Lyon den 21. marts.

Træningskamp mod FC Malmö

Blot to dage efter hjemkomsten fra træningslejren i Tyrkiet står der topfodbold på programmet, når svenske FC Malmö stiller op som led i begge holds forberedelser til Champions League kvartfinalerne.

Malmös trup byder på profiler som den danske midtbane og landsholds spiller, Katrine Veje og tyske Anja Mittag, der har et VM, 2 EM, 2 CL og 5 tyske mesterskaber på sit CV.

Med denne kamp går Brøndbys kvinder nu ind i den afgørende fase af forberedelserne og der således lagt op til en spændende kamp og spillerne samt træner/leder staben håber, at få god opbankning fra publikum trods det tidlige start tidspunkt.

Aktivitetsdag i Glostrup Shoppingcenter den 25. februar

Lørdag den 25. februar 2012 vil Brøndby IF's seje damer stille op i Glostrup Shoppingcenter til en masse sjove aktiviteter.

Brøndbys kvinder varmer op til kampen i Glostrup Shoppingcenter lørdag d. 25. februar. Det sker med masser af aktiviteter, konkurrencer og flotte præmier, som du har mulighed for at deltage i.

Aktivitetsoversigt:

Australske Aivi Luik sparker hårdt til en fodbold. Ved en event i 2011 testede Aivi sin sparkehastighed, i en Speed Cage. Aivi sendte bolden af sted med 102 km/t - i bare tæer vel at mærke! Kom og se om du kan gøre Aivi kunsten efter. Det er tilladt at sparke med sko på.

Dagens hårdeste spark belønnes med et års forbrug af Carlsberg Sport*
Præmien har en værdi af kr. 3.231,52 (pant inklusiv!)

Autografer og konkurrencer:
Dagen vil være fyldt med uddelinger af både sodavand og selvfølgelig de vigtige billetter til Champions League kvartfinale-kampen på hjemmebanen Brøndby IF - Lyon den 21. marts og masser af konkurrence.
Der vil være autografskrivning foran føtex og i Intersport kl. 11 + 13. Føtex har sat kanon tilbud på Carlsberg Sport.

D1

Brøndby IF's kvinder skal den. 21 marts spille CL kvartfinale mod de forsvarende mestre fra Olympique Lyon.