Auri: Spillernes fortjeneste

Auri: Spillernes fortjeneste

I bidende kulde vandt Brøndby IF lørdag eftermiddag en sikker 2-0 sejr i træningskampen mod svenske Mjällby IF fra den bedste svenske række, Allsvenskan.

Cheftræner Auri Skarbalius havde i dagens anledning overladt styringen af holdet til anfører Clarence Goodson, og generelt var han meget tilfreds med det, han så.

Indstillingen i top

- Jeg er meget tilfreds med dagens kamp. Især vores første halvleg er rigtig god. Vi kombinerer rigtig flot op og kommer til en del chancer. Samtidig er vi meget direkte i vores spil op ad banen.

- Vi har til tider haft en tendens til at spille meget sidelæns, men i dag er vi gode til at spille i dybden og komme til chancer. Derudover er det også vigtigt at fremhæve den defensive præstation, hvor vi formår at holde Mjällby IF fra de helt store chancer. Det skyldes blandt andet, at vores pres og genpres igen fungerer godt.

Det er klart, at jeg er glad for, at spillerne forstår, hvordan jeg gerne vil spille fodbold. Jeg ville bruge denne kamp til at se, hvordan de har forstået det, jeg har forsøgt at lære dem. Jeg kan tydeligt se, at de har lyttet efter, og i dag synes jeg de gør det rigtigt fint.

- Jeg er meget imponeret over, at spillerne har tacklet opgaven så godt. De har været gode til at kommunikere indbyrdes, og de fungerer som et hold i dag. Selvom vi skifter næsten hele holdet i pausen, fortsætter vi med at spille fodbold og skabe chancer. Så stor cadeau til hele truppen i dag, slutter en tilfreds cheftræner.

AS

Auri Skarbalius overlod i kampen mod Mjällby tøjlerne til spillerne og var meget tilfreds med det, han så.

image description
Retrotrøje - Kahlenberg
FRA 375,- KØB HER
image description
VSTGN Tee Rest of my life
FRA 249,- KØB HER
image description
VSTGN Tee Hummel Grå Vok.
FRA 249,- KØB HER
image description
Brøndby Nattøj Blå
FRA 299,- KØB HER
image description
VSTGN Zip Jacket Sort Vok.
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hoodie Grå Vok.
FRA 499,- KØB HER
image description
WCT Track Top m/Logo
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Vest Barn
FRA 449,- KØB HER