Thygesen: Gjorde meget rigtigt

08.08.2011 08:20

Mikkel Thygesen stod bag den flotte assist til Brøndby IF's 1-0 scoring søndag aften på TRE-FOR Park i Odense, og mandag morgen ærgrer det fortsat Brøndby-profilen, at de gode perioder ikke fyldte mere i kampen.

Men Thygesen slår også fast, at en vis herre ikke skal males på væggen efter kun fire spillerunder i Superligaen.

Mange kampe endnu

- Et nederlag fylder altid noget dagen derpå, men det er også vigtigt, at vi hele tiden får kigget på vores gode perioder og finder frem til, hvorfor det kørte for os der, så vi kan blive endnu stærkere i længere tid. For vi gør meget rigtigt i kampen.

- Slutfasen er eksempelvis meget positiv. Her viser vi, at vi dør med støvlerne på. Vi spiller 10 mod 11 og får alligevel presset dem i bund og tvinger OB til bare at sparke væk. Der bliver investeret i mange løb, selvom kræfterne er ved at forsvinde, og den attitude kan vi bruge fremadrettet.

- Jeg er på holdets vegne ked af, at der var rigtig mange mennesker, som havde taget turen til Odense og intet fik med hjem. Fansene var der for os, modtager os fantastisk, når vi kommer ud, og vi skal give dem en sejr i den næste kamp. Ingen tvivl om det. Men vi skal også huske, at der kun er spillet fire kampe i sæsonen, så vi skal ikke male fanden på væggen, selvom vi selvfølgelig gerne ville have haft flere point.