Støt UNICEF's GI' OS 5 kampagne

21.06.2011 12:20

Som led i Brøndby Cares samt i forbindelse med samarbejdsaftalen med UNICEF, så støtter Brøndby IF op om den kampagne, som UNICEF satte i gang i forrige uge.

Kampagnen hedder 'GI' OS 5' og har til formål at få folk til at tage fem minutter ud af hverdagen for at hjælpe mennesker i nød.

Masser af hjælpemuligheder

UNICEF's danske generalsekretær Steen M. Andersen fortæller:

- Vi opfordrer danskerne til at deltage i vores kamp for, at flere børn kan overleve. Og alle kan være med - ved at give et bidrag, ved at starte sin egen indsamling eller simpelthen ved at hjælpe med at sprede budskabet om børns overlevelse. Også virksomheder kan deltage for eksempel ved at vise kampagnens bannere på deres hjemmeside eller ved at gøre brug af de andre spændende muligheder i den digitale værktøjskasse, vi har udviklet til virksomheder.

Sådan kan du støtte kampagnen

- Giv UNICEF tid: Brug 5 minutter af din tid på at sende et e-postkort til dine venner, sprede budskabet på Facebook eller starte din egen indsamling. Også virksomheder kan deltage aktivt ved at vise kampagnens bannere på hjemmesider, i nyhedsbreve og øvrig kommunikation.

- Giv UNICEF penge: Sms LIV til 1919 og støt med 50 kr. eller giv et bidrag på www.gios5.dk

MB

Brøndby Cares er den samlede betegnelse for Brøndby IF's engagement i samfundet. Her hjælper Martin Bernburg Kræftens Bekæmpelse.