Brøndby IF støtter Dansk Flygtningehjælp

09.06.2011 10:36

Som led i Brøndby Cares er det naturligt for Brøndby IF at støtte gode formål, der blandt andet hjælper mennesker i nød.

Derfor er Brøndby IF netop nu med i en auktion arrangeret af Dansk Flygtningehjælp, hvor Brøndby IF's donationer ubeskåret går til Dansk Flygtningehjælp, der sender dem videre til verdens brændpunkter og hjælper folk i nød.

Køb en ægte Agger-trøje

På onlineauktionen er det muligt at købe en ægte nr. 18 Nicolaj Agger-trøje, som angriberen har spillet i samt kampbolden fra forårets Derby mellem Brøndby IF og FC København, der som bekendt sluttede 1-1.

Med det rette bud tilbyder Brøndby IF også en unik VIP-oplevelse i Michael Laudrup Loungen for fire personer med fri mad og drikke til en hjemmekamp i den kommende sæson.

Gå derfor ind på auktionen, byd på Agger-trøjen, Derby-kampbolden eller VIP-oplevelsen i Laudrup Loungen - og vær samtidig med til at støtte en rigtig god sag.

MB

Tidligere i år samlede blandt andet Brøndby IF's Martin Bernburg ind til fordel for Kræftens Bekæmpelse som et led i Brøndby Cares.