Sagt efter reserveholdskampen

03.05.2011 09:51

Brøndby IF's reserver vandt mandag eftermiddag 2-1 på udebane mod AC Horsens.

brondby.com fangede assistenttræner Peer F. Hansen og den tilbagevendte midterforsvarer Mikkel Bischoff efter kampen.

Satsning gav bonus

Assistenttræner Peer F. Hansen:

- Det blev lige så svært, som jeg havde regnet med i en meget jævnbyrdig kamp. Vinden betød, at det var svært for os i 1. halvleg, men vi får så momentum i 2. halvleg, hvor vi også får spillet hurtigere.

- Det gode ved den her kamp er, at vi bliver straffet ved de fejl, vi laver, og det så vi især ved deres mål, hvor vi ikke er opmærksomme nok. Men det lærer vi af!

- Horsens har 7 spillere fra deres 1. hold med, og det bliver lidt samme kamp som i Superligakampen i søndags. De en rigtig god modstander at møde. Vi satser igen på at vinde til sidst, og det giver bonus, så alt i alt er jeg meget tilfreds.

Mikkel Bischoff, der fik comeback efter en skadespause:

- Det gik fint - vi vandt, og vi havde godt styr på dem det meste af kampen. Det vigtigste for mig personligt er, at jeg kan mærke fysisk, at der ikke var noget problem med lysken, så det var rigtig godt.

- Vinden havde stor betydning for kampen, så det var svært at komme igang med kampen, og derfor blev det meget lettere for os i 2. halvleg med vinden i ryggen. Vi leverede en god indsats, og det var dejligt, at vi fik sejren til sidst, for den er vigtig, hvis vi skal vinde puljen.

MB

Brøndby IF's nummer 24 Mikkel Bischoff fik comeback i reserveholdskampen mod AC Horsens efter en skadespause.