FBM 13/2010: Strategiplan for Brøndby IF

Fondsbørsmeddelelse nr. 13/2010: Strategiplan for Brøndby IF

Bestyrelsen i Brøndbyernes IF Fodbold A/S har på et bestyrelsesmøde i går drøftet rammerne for en ny strategiplan for selskabet. Strategiplanen indeholder to hovedelementer.

Sport og økonomi

  • Et økonomisk, finansielt og investorrelateret element - hvor hovedmålet er at sikre en styrkelse af selskabets økonomi. I denne sammenhæng vil muligheden for en udvidelse af selskabets kapitalgrundlag blive vurderet.
  • Et sportsligt element, hvis mål er at føre Brøndby IF helt til tops i dansk fodbold igen og tilbage til en god placering på de internationale ranglister i UEFA.

Bestyrelsen vedtog hovedrammerne i strategiplanen på bestyrelsesmødet i aftes, hvorfor arbejdet med udformningen af de nærmere detaljer af planen nu igangsættes. Der er i denne forbindelse nedsat et bestyrelsesudvalg, som har til opgave på bestyrelsens vegne, at udarbejde nærmere detaljer for den økonomiske, finansielle og investorrelaterede del af strategiplanen. Udvalget består af følgende 4 bestyrelsesmedlemmer: Niels Roth, Ole Staxen, Benny Winther og Per Bjerregaard.
 
I perioden med strategiarbejdet har en del aktiviteter været sat på "stand by". Et af disse temaer har været ansættelse af en sportsdirektør. Da udviklingsplanerne nu er klar og vedtaget af bestyrelsen, vil man igen iværksætte søgningen af en sportsdirektør til selskabet.

Bestyrelsesformand Per Bjerregaard udtaler:

- Det var glædeligt at en enig bestyrelse i går vedtog at igangsætte et fremtidsorienteret udviklingsarbejde, som jeg glæder mig til at fortælle nærmere om, i takt med at planens forskellige detaljer falder på plads. Jeg har stor tiltro til, at de tiltag, vi påtænker at føre ud i livet, vil kunne bringe Brøndby tilbage til toppen af dansk fodbold igen.

Forventninger til årets resultat

Den vedtagne strategiplan ændrer ikke ved selskabets økonomiske forventninger til resultat før skat for 2010.

image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER
image description
Hjemmebanetrøje 13/15 Barn
FRA 499,- KØB HER
image description
Jubi Hættetrøje Zip Grå
FRA 499,- KØB HER
image description
VSTGN Hue - strik
FRA 149,- KØB HER
image description
T-Shirt - Phiri
FRA 199,- KØB HER